16 éves fiú vagyok és 10 cm-rel vagyok alacsonyabb, mint apám. Azt olvastam, hogy a férfiak az apjuk magasságát öröklik. Akkor én még nőhetek 10 cm-et?
Figyelt kérdés
Én 164 vagyok,apám 173-174.Mégmennyit nőhetek akkor?És mennyi idő alatt?2014. ápr. 23. 22:00
2/9 anonim válasza:
Nőhetsz még. A fiú unokáim ( 3 van), mind magasabbak az apjuknál. Még az is, aki csak 14. éves.
3/9 anonim válasza:
Mivel mindkét szülődtől örökölsz tulajdonságokat, nem csak édesapád magasságát örökölheted! Akár az is elképzelhető, hogy a magasságod tekintetében inkább édesanyád családjára hasonlítasz majd.
Azt sem tudjuk pontosan megmondani, hogy mekkora leszel. De kis szerencsével lehetsz még akkora, mint édesapád, mert elég fiatal vagy és nőhetsz még!
4/9 anonim válasza:
én nagyobb is vagyok
am igen nőni fogsz még elég sokat is :D
5/9 A kérdező kommentje:
De ha fiú vagyok,akkor inkább a férfi családtagoktól öröklök,nem?Mert anyukám alacsony,kb.158 centi,de a nagybátyám szerintem van 175.
2014. ápr. 23. 22:13
6/9 anonim válasza:
Kaptál egy X kromoszómát anyukádtól, apukádtól meg pont egy Y-t.
Szerinted akkor hogyan állapítsuk meg, kire fogsz jobban hasonlítani?
7/9 anonim válasza:
Ez nem így megy! Hiába vagy fiú, akkor is mindkét szülődtől örökölsz! Ugyan úgy, ahogy a lányok is üthetnek az apjukra is!
8/9 anonim válasza:
Még nőhetsz,lehet hogy 1 éven belül fogsz megnyúlni,az apukád simán utolérheted.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma megmértem magam 165 vagyok.Két hete 164 voltam.Februárban még csak 162.
2014. ápr. 26. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!