Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nőhetek még? Bővebben lent.

Nőhetek még? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Remélem jo kategóriába tettem fel a kérdést. 17 éves fiú vagyok májusban toltom a 18 at. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek van meg esély arra hogy nőjek még? 173 centi vagyok a szüleim viszonylag alacsonyak. 160-166 kozott van a magasságuk.

Esetleg valamilyen táplálék elősegíheti a növekedést? Pl: Tej..

2014. márc. 30. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

A növekedés néha még 20 éves korig is elhúzódhat.A növekedést 2 dolog segíti elő.A minimum 8 óra éjszakai alvás,ami egybe esik a több tesztoszteron termeléssel is .

A legmagasabb tesztoszteron szint is reggel 6-8 között mérhető .Ez a hormon nagyon befolyásolja a növekedést.

Nem biztos hogy a szüleidre ütsz vissza,lehetnek az ük nagyszülők is,akik viszont magasak voltak .A gének itt a meghatározók .

2014. márc. 30. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
kevés az esélyed rá,ha igen akkor is csak 1-2 cm-t max.
2014. ápr. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!