Fityma letapadasa mitol alakulhat ki felnott korban? Hogyan lehet kezelni? 21/F
Figyelt kérdés
Ma furdes kozben vettem eszre, hogy a makk also felehez hozza van tapadva a fityma. Sikerult lehuznom, de piros seb (vagy mi) maradt utanna. Tegnap meg nem volt ilyen gondom.2014. ápr. 25. 10:20
1/7 anonim válasza:
Spontán letapadásról egyik napról a másikra még nem hallottam...
Nekem egy rokonomnak le volt tapadva (16 éves volt akkoriban), urológus "lehúzta" és azt mondta a sebet kenegesse Neogranormon kenőccsel (hámosító). Nem mondom, hogy ezt csináld, neki ugyan bevált, szerintem menj el te is urológushoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem allitom hogy nem eszleltem jeleit korabban, de meg sosem volt hozza tapadva annyira hogy sebes legyen.
Viszont kb. 6-7 honapja tart, hogy neha levan tapadva, de csak nagyon enyhen. Eddig mindig gond nelkul lejott.
2014. ápr. 25. 10:43
3/7 anonim válasza:
valoszinű gyuladás van testedben igyál gyuladásgátló teát és vedd kezede dolgokat : tehát ránts rá néha modjuk naponta :D
4/7 anonim válasza:
Bocs, de nem a fitymaféket nézted letapadásnak?
5/7 A kérdező kommentje:
NEM. Megtudom kulomboztetni a fitymafeket a fityma mas reszeitol. Amugy par evel ezelott volt fitymafek mutetem, mert rovid volt.
2014. ápr. 25. 19:50
6/7 anonim válasza:
Oké csak biztosra akartam menni. Nincs ötletem sajnos...
7/7 anonim válasza:
Ha elotte mozgattad, es nem volt letapadva, de egyszer csak letapadt, akkor az gond lehet, a borrel valami, meg kellene nezetni orvossal, hatha o latja, hogy mi a helyzet. De ez amugy ritka. Foleg ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!