Jelent valami bajt, ha a péniszem egyik oldalán (jobb) az ér látszódik, ki van dudorodva? Mitől alakulhat ki?
Figyelt kérdés
Nem fáj, teljesen tünetmentes csak látszódik hogy ott fut egy vastagabb ér.2013. febr. 3. 20:00
1/5 anonim válasza:
Gondolom ez nem most jelent meg hanem szuletesedtol fogva igy van csak most kezdett el erdekelni a dolog.
Egyebkent nem valoszinu hogy baj lenne ha nem faj. Nekem volt hogy sok megeroltetes utan megjelent oldalt egy kisebb dudor es picit fajt de elmult es azota abszolut semmi.
Ja es hogy megjobban megnyugtassalak nekem pl oldalt is vannak vastadabb erek de felul a töve felé van egy kb 3 cm hosszu es 1 cm vastag er rajta es tokeletesen szuperal szoval semmi gond szerintem.
2/5 anonim válasza:
Semmi újat nem látok ebben,nagyon sokunknak lehet ez így.
Miért ne látszódna ,a bőr vékony és nagyon átlátszó is.
Milyen ér táplálná a sok vékonyabbat ,ha nem egy vastagabb .
3/5 A kérdező kommentje:
Régebben nem volt ilyen. Ez azóta jött ki kb., mióta nemi életet élek.
2013. febr. 3. 21:52
4/5 anonim válasza:
Hat sztem elmulik de ha tovabbra is igy marad akkor menj orvoshoz
5/5 kalmi1 válasza:
hát örülj ,hogy ott az az ér!nincs veled baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!