Pattanás alakulhat ki a férfiasságomnál is?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre ,hogy egy pattanás szerű "dolog" (nem tudom minek hívjam) van a farkam felett.Az lehet ,hogy csak egy sima pattanás?Ha nem akkor vajon mi lehet? Vagy talán a barátnőmtől kaptam valamit? Én próbáltam már kinyomni azt a valamit mert olyan mint egy megérett pattanás.. De nem tudtam..és fájt is.De csak ha nyomom! Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!:)2012. szept. 24. 17:15
1/1 anonim válasza:
Ha csak egy van belőle, és olyan mint egy pattanás, akkor az is lehet!! Ne piszkáld, ne nyomogasd, majd kifakad idővel magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!