21/24 anonim válasza:
Előre leszögezném, én NŐ vagyok, így hát pénisz hiányában saját tapasztalatról nem tudok beszámolni, DE: ismereteim, tanulmányaim szerint a reggeli és éjszakai merevedésnek, magömlésnek az égadta világon semmi köze szexuális izgalomhoz. Az alvásnak különböző szakaszai vannak, a REM fázis az a szakasz, amikor álmodunk, ez a legnyugodtabb alvási fázis, és általában a hajnali órákban vagyunk/vagytok ebben a szakaszban. Ebben a bizonyos álomfázisban megmerevedik a pénisz, és egyébként ebben az alvásfázisban a legmagasabb a tesztoszteron-szint is a testben. Érthető, hogy ha ebben az alvásfázisban ébredsz meg, vagy ébreszt meg a vekker kora reggel, akkor álló pénisszel fogsz ébredni, de ez teljesen normális. A vizelési ingerhez úgyszintén semmi köze, csupán véletlen egybeesés, elvégre reggelre gyakran megtelik a húgyhólyag, ez világos.
22/24 anonim válasza:
Normális, nekem is feláll minden reggel
17f
23/24 anonim válasza:
21\22 Nő!
Jó amit írtál,hiszen valóban nem kell ahhoz sexuális izgalom hogy álljon a fütykös,mert újszülötteknék is sokszor előforrdul és ha pont pisiléskor áll fel jól szembe is találják aki éppen pelenkázza őkez.☺
24/24 anonim válasza:
Nekem is áll minden reggel 56/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!