Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Minden reggel feláll a pénisze...

Minden reggel feláll a péniszem normális ez? 13/f

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 13:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4 éves kisfiamnak is minden reggel áll!!!!!! 😁 Szerintem ennek inkább a vizelési ingerhez van köze!
2014. ápr. 29. 16:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Xd utolsó
2014. ápr. 29. 17:57
 13/24 anonim ***** válasza:

nem, a vizelési ingerhez semmi köze

akkor minden sörözőben össze lenne hugyozva a fal

2014. ápr. 30. 13:54
 14/24 szamo77db ***** válasza:
Ez teljesen normális, nem kell aggódnod miatta. Annyit jelent, hogy elkezdtél férfiasodni.
2014. ápr. 30. 15:23
 15/24 anonim ***** válasza:

De a vízeléshez is köze van sok esetben főleg kis gyerekeknél,(kamasznál már hormonokról is szó van),hiszen reggel mindenkinek nagyon kell pisilnie,ilyenkor sokall nagyobb az inger,a vízelési inger mint egyébként,sokszor ha valaki reggel nem ér ki időbe akkor be is vízelhet akár.

Nézd csak meg hogy a reggeli vízelet színe is más,erősebb,sárgább,és sokszor még habos is,a reggeli vízeletet nem lehet a napközbenihez hasonlítani.

Ha vízelet mintát kérnek,akkor is a reggeli vízeletet kérik.

2014. máj. 1. 14:29
 16/24 anonim válasza:
sztem ez normalis hiszen fiu vagy ,csak e mellett szukseg lenne egy nore aki segitene minden reggel
2014. máj. 7. 06:22
 17/24 David_Grof válasza:
Reggelente nekem is áll... ez vezet a legtöbb fürdőszobai balesethez azokban a korai órákban :D
2014. máj. 23. 18:50
 18/24 anonim ***** válasza:

15, leirtad reggel nagyon kell pisilni

Ok.

De ettől még nincs a kettő között összefüggés.

És serdülő kor előtt is termelődik tesztoszteron hiszen egy serdületlen fiúnak is lehet merevedése, és nem csak reggel

2014. máj. 23. 20:55
 19/24 anonim ***** válasza:
De akinek mániája ez a vizelési inger merevedést okoz, az menjen el sörözni, és várjon addig a pisiléssel amíg fel nem áll neki.
2014. máj. 23. 20:57
 20/24 anonim ***** válasza:

"akkor minden sörözőben össze lenne hugyozva a fal"

Ezen röhögök egy órája! :D

Amúgy én úgy tudom, amikor áll, akkor képtelenség pisilni, ez direkt így van kitalálva, hogy ha gyerekcsinálás megy, akkor ne vécézés legyen...

De én nem tudom, én nő vagyok.

2014. máj. 26. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!