Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akik fitymával rendelkeztek,...

Akik fitymával rendelkeztek, nektek milyen (kérdés lent)?

Figyelt kérdés

Nektek, akinek van fitymátok, milyen a fityma alatt a makk? Ha hátrahúzom, majd az ujjamat végig akarnám húzni a makknak a bőrén, akkor tapad hozzá az ujjam. Érdekes, hogy ha egy kicsit úgy tartom (hátrahúzva) akkor megszűnik egy-két perc alatt majd végigtudom húzni rajta, nem tapad hozzá.

Nincs szűkületem, nem szmegma, minden nap mosom.

Nektek milyen?

2014. ápr. 1. 09:23
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ha megmosom, majd ha pár perc után megint hátra húzom, akkor megint olyan érdekes. :)
2014. ápr. 1. 09:27
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Hááááát! Nagyon érdekes! Mondhatni jo játék. Csak csináld szorgalmasan, még jobb lesz. A mienk is ilyen. Megnéznéd? (Azt nem vetted észre, ha rajta van a bör akkor kicsit nedves felületü, ezért jobban tapad az ujjadhoz, de gyorsan megszárad a felülete és akk már nem tapad. Nem kell olyan nagy megfigyelönek lenni hozzá!!)
2014. ápr. 1. 09:34
 3/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert nem tudom másnak milyen. :) Így van, lehetséges, hogy nedves. Nektek is olyan??
2014. ápr. 1. 09:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Néha nekem is ilyen, bár én elég alaposan meg szoktam törölni fürdés után, szóval többnyire szárazabb a felszíne.
2014. ápr. 1. 10:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző. Én is megszoktam törölni szárazra, mégis visszatérő jelenség. Ezért is érdekel, hogy másnak ilyen-e. Gondolom ha nem lenne fitymám nem lenne ez a baj.:)
2014. ápr. 1. 10:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne fitymád szárazabb lenne. De egy kis nedvesség igaziból természetes. Elvégre egy folyamatosan fedett bőrfelszínről van szó. Az egyetlen hátránya, hogy a nedves részeken könnyebben telepednek meg a baktériumok, gombák stb. . De ha rendesen tisztálkodsz, akkor nem kell aggódnod emiatt.
2014. ápr. 1. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

Örülj hogy van bőr a pö**ödön .A makkod alatti faggyúmirigyek teszik nedvessé ,és ezzel védik a kiszáradás ellen .Fürdés után hiába törlöd tök szárazra ,

A védelem elkezdődik .Neked legalább úgy működik ,ahogy kell is .Ez valójában szmegma ,csak nem halmozódik fel .

2014. ápr. 1. 18:43
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
na ennyire gyorsan szárad ki a makkod
2014. ápr. 2. 03:03
 9/18 anonim ***** válasza:
25%
Tartsd hátrahúzva, egy idő után a fityma megszokja az új helyét és a makkod ellenállóbb, egészségesebb lesz.
2014. ápr. 2. 10:40
 10/18 A kérdező kommentje:

# 6/9 válaszolónak:

Nem is nedvesnek (vizesnek), inkább nyirkosnak hat. Nem olyan érzés, mintha más testrészem nedves lenne. Mindenesetre fura, de ha másnak is ilyen akkor ok.

2014. ápr. 2. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!