Mi lehet a fitymával? Mitöl lehet ilyen
Szerintem soha nem ér össze, nincsenek benne záróizmok. Csak rásimul a makkra petyhüdt állapotban. Merevedéskor természetesen a bőr feszesebb lesz, visszahúzódik a makkról, szabaddá téve azt, mely idegvégződésekkel bőségesen ellátott.Ha nem húzódik vissza, az a fitymaszűkület, amely kórós, és kezelésre szorul.
A válaszom tehát, kinyúlhat, de "használaton kívüli" állapotban összébb húzódik, de semmi esetre sem feszül rá a makkra.
Pl. a vagina is alap esetben összébb húzódik, míg közösülés alatt kitágul, majd ismét visszatér az eredeti állapotba.
Egyébként mi is a gondod?
Halisztok!
Valaki le tudná fordítani magyarra, mit kérdezett a kérdező? Mert esküszöm, 10-edszerre is elolvastam a kérdését, de még mindig nem értem, hogy mi a problémája!? S:::-sss
Am. #1., a fitymaszűkület nem kóros, csak rendellenes, természetellenes. A "kóros" a "kórokozós" rövidítése, mivel a betegségeket a kórokozók okozzák, itt azonban alapból így, rendellenesen fejlődött ki, vagy csupán megsérült a fityma, és ebből alakult ki ez a rendellenesség ill. ebben az esetben elváltozás.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!