Letapadt fitymával mit lehet csinálni? 13/f
Figyelt kérdés
Már kiskoromban elvittek a háziorvoshoz, ott akkor azt mondta, hogy minden fürdésnél hátrább kell húzni, akkor idővel elmúlik. Azóta sem javult meg, hetekig gyűjtöttem a bátorságot, hogy apámnak elmondjam, sor is került rá, a válasz az volt, hogy akkor ne erőltessem. Meg se nézte. Hozzáteszem, a szüleim tudják, hogy tisztában vagyok a szexualitással, ezért soha nem beszélnek róla, kerülik a témát. Visszatérve a kérdésre, mit lehet, vagy kell ezzel csinálni. Lehet, hogy kicsinyesnek tűnik a kérdés, de nem szeretnék nagyobb bajt, ha elkerülhető. A válaszokat előre is köszi!2013. okt. 2. 10:50
1/10 anonim válasza:
Muszáj vele orvoshoz menni, lehetőleg urológushoz. El tudsz menni szerintem akár egyedül is. Ezt a doki megoldja neked, viszont muszáj megcsinálni, nem szabad úgy hagyni!!!
2/10 anonim válasza:
kissé prűd a fater. Menj el a dokihoz egyedül, ott majd megblankolnak.
3/10 anonim válasza:
Jó lenne ha bekrémeznéd,és húzgálnád,nem fontos rögtön orvoshoz szaladni,de ha mégis megteszed akkor az orvos lerántja a bőrt,ami fájdalmasabb!De mindenféleképpen kezelni kell mert probléma lehet a vizelet üritésel,és a szexről még nem is szólva!
Anyukádnak ,vagy apukádnak tudnia kellett volna hogy minden fürdéskor hátra kellett volna húzni és megmosni!
Most nem lenne ilyen gondod.
4/10 anonim válasza:
Van amikor nem tudja megoldani magának, ilyenkor orvos kell. Viszont 5mp alatt túl van rajta...
5/10 anonim válasza:
Az orvos azért tanácsolta neki hogy fürdéskor kezelje,hogy ne keljen a fájdalmasabb módszert választania,de ezek szerint nem csinálta megfelelően,de nem sokára majd húzgálja így is úgy is,és megoldódik a probléma.
Csak persze nem elég az hogy lehúzza és megmossa,kicsit erősebben kell azt húzgálni,de legjobb ha merevedés is van.
6/10 anonim válasza:
14 éves kortól mehetsz csak egyedül dokihoz. Próbáld meggyőzni erről a szüleidet, illetve fürdéskor próbáld húzogatni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megpróbálom rávezetni őket, amúgy melyikkel érdemesebb ezt megbeszélni?
2013. okt. 2. 13:50
8/10 anonim válasza:
Ha az orvoshoz elmész, felfekszel az ágyra, és simán feltépi. Szerintem jobb ha magadnak csinálod a kádban ülve, óvatosan
9/10 anonim válasza:
aha, meg pár napig csak széttárt lábbal tud járni, nem olyan frankó az, én átestem ezen anno. Nem 5 perc fájdalom, aztán már el is múlt.
10/10 anonim válasza:
Cs nekemm 11 evesen volt ez hogy nem tudtam aztan montdta az orvos hogy mar kiskoromba felkellett volna huzni.12 vagyok es mara semi bajom ugyhogy menny el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!