Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Letapadt fitymával mit lehet...

Letapadt fitymával mit lehet csinálni? 13/f

Figyelt kérdés
Már kiskoromban elvittek a háziorvoshoz, ott akkor azt mondta, hogy minden fürdésnél hátrább kell húzni, akkor idővel elmúlik. Azóta sem javult meg, hetekig gyűjtöttem a bátorságot, hogy apámnak elmondjam, sor is került rá, a válasz az volt, hogy akkor ne erőltessem. Meg se nézte. Hozzáteszem, a szüleim tudják, hogy tisztában vagyok a szexualitással, ezért soha nem beszélnek róla, kerülik a témát. Visszatérve a kérdésre, mit lehet, vagy kell ezzel csinálni. Lehet, hogy kicsinyesnek tűnik a kérdés, de nem szeretnék nagyobb bajt, ha elkerülhető. A válaszokat előre is köszi!

2013. okt. 2. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Muszáj vele orvoshoz menni, lehetőleg urológushoz. El tudsz menni szerintem akár egyedül is. Ezt a doki megoldja neked, viszont muszáj megcsinálni, nem szabad úgy hagyni!!!
2013. okt. 2. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
kissé prűd a fater. Menj el a dokihoz egyedül, ott majd megblankolnak.
2013. okt. 2. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Jó lenne ha bekrémeznéd,és húzgálnád,nem fontos rögtön orvoshoz szaladni,de ha mégis megteszed akkor az orvos lerántja a bőrt,ami fájdalmasabb!De mindenféleképpen kezelni kell mert probléma lehet a vizelet üritésel,és a szexről még nem is szólva!

Anyukádnak ,vagy apukádnak tudnia kellett volna hogy minden fürdéskor hátra kellett volna húzni és megmosni!

Most nem lenne ilyen gondod.

2013. okt. 2. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Van amikor nem tudja megoldani magának, ilyenkor orvos kell. Viszont 5mp alatt túl van rajta...
2013. okt. 2. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Az orvos azért tanácsolta neki hogy fürdéskor kezelje,hogy ne keljen a fájdalmasabb módszert választania,de ezek szerint nem csinálta megfelelően,de nem sokára majd húzgálja így is úgy is,és megoldódik a probléma.

Csak persze nem elég az hogy lehúzza és megmossa,kicsit erősebben kell azt húzgálni,de legjobb ha merevedés is van.

2013. okt. 2. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
14 éves kortól mehetsz csak egyedül dokihoz. Próbáld meggyőzni erről a szüleidet, illetve fürdéskor próbáld húzogatni.
2013. okt. 2. 12:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megpróbálom rávezetni őket, amúgy melyikkel érdemesebb ezt megbeszélni?
2013. okt. 2. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvoshoz elmész, felfekszel az ágyra, és simán feltépi. Szerintem jobb ha magadnak csinálod a kádban ülve, óvatosan
2013. okt. 2. 17:02
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
aha, meg pár napig csak széttárt lábbal tud járni, nem olyan frankó az, én átestem ezen anno. Nem 5 perc fájdalom, aztán már el is múlt.
2013. okt. 2. 17:03
 10/10 anonim válasza:
Cs nekemm 11 evesen volt ez hogy nem tudtam aztan montdta az orvos hogy mar kiskoromba felkellett volna huzni.12 vagyok es mara semi bajom ugyhogy menny el orvoshoz.
2014. febr. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!