Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A guggolással lehet segíteni...

A guggolással lehet segíteni a magasság növelését? 16/F

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a guggolás elősegíti a növekedési hormon és a tesztoszteron termelődését.De hatással lehet a magasságra is?Tudom,nem fogok így nőni 10 centit,de egy pár centiben segítene?Természetesen nem a sima guggolásra,hanem a testépítő/erőemelő guggolásra gondolok.

2014. márc. 25. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A magasság csak a genetikától függ, azt nem lehet szabályozni.
2014. márc. 25. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
De akkor ez segíthet felgyorsítani a növekesést?
2014. márc. 25. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz ilyen hülye 16 évesen???
2014. márc. 25. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a fejed tetejére állsz akkor sem fogsz magasabbra nöni mint ami genetikailag kódolva ván benned....
2014. márc. 26. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem sem hatásos a guggolás.. de miért, hány cm vagy?

én 160 vagyok, 20 éves létemre...

2014. márc. 26. 13:59
 6/7 A kérdező kommentje:
162
2014. márc. 26. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt a nagy ötletet honnan olvastad ki .Egy dolog van ami természetesen segit rá a növekedésre,a minimum éjszakai 8 órai alvás.Ekkor van a legnagyobb tesztoszteron hormon termelés,ennek van köze a növekedéshez is .Ez az egyetlen ami orvosilag is kimutatható.
2014. márc. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!