Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 éves vagyok,162 centi....

16 éves vagyok,162 centi. Mennyi az esélye, hogy még magas leszek?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt olyan,hogy hirtelen nyúlottam volna több centit.2 éve 157 voltam.Szerintem későnérő tipus vagyok,kinézetre is kb.14-15 nek néznek.Apám 172 centi.Még nőhetek 10 centit,vagy annál többet?Még lehetek kb.185?

2014. márc. 19. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Anyud magassága +apud magassága ÷2=kijött érték eltérhet 10 cm rel.Pl.160+160=320 ÷2 =160 de lehetsz 170 is.

Ezt pont tegnap olvastam,mert a fiamat túl magasnak találom.

2014. márc. 19. 21:25
 2/3 anonim válasza:

Első: ez hülyeség! 18 leszek, 3 éve kezdtem rohamosan nőni, és még mindig növök, + mindkét szülőmet túlnőttem már. Van aki nagyszüleitől örökli ezeket a géneket, ismerek olyan embert.

Kérdező: ne hallgassál senkire, ennyi idősen én is ekkora voltam, mindjárt megnősz, mint a gomba! :)

2014. márc. 20. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkorára nőhetszt meg mint apukád,a fiúk vagy akkorák vagy kicsit magasabbak lesznek,ritka az hogy alacsonyabbak legyenek az apjuknál.
2014. márc. 23. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!