17, majdnem 18éves vagyok és 184 centi magas. Mekkora az esélye annak, h. Még növök?
Előzőnek: Honnan veszed, hogy férfi?
Van még esély, hogy nőni fogsz, de már nem sokat. Én 12-13 éves koromban értem el a magasságom, utána már csak összesen 2 cm-t nőttem. De ez mindenkinél máshogy van.
Mindenki máshogy nő, tényleg jó lett volna, ha leírod, fiú vagy-e, vagy lány. Én lányként 14 évesen értem el a max. magasságomat, azóta egy centit sem nőttem, ami nem baj, mert meg vagyok elégedve a 170 centimmel.
A fiúknál két tendencia érvényesül általában: vagy kicsi koruktól arányosan nőnek, és pl. nyolcadikban már érettségizőnek nézik őket, vagy az ellenkezője: 15-16 éves korukig kicsik maradnak, aztán pedig hirtelen megnyúlnak. Ha fiúként az utóbbi csoportba tartozol, nagy eséllyel nőhetsz még, ha az előbbibe, akkor valszeg itt a vége, fuss el véle. A 184 centire szerintem már így sem panaszkodhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!