Ha eddig nem nyúlottam hirtelen,16 éves kor után még van esélyem, hogy hirtelen sokat nőljek?
Nem elképzelhetetlen. Vannak, akik később érnek, így kicsit később nyúlnak meg.
Ezen kívül leginkább a genetikai adottságaid számítanak (az, hogy mit örököltél a szüleidtől).
Igen még nyúlhatsz,de azért a genetikától függ,ha tegyük fel alacsony az apukád és te már majdnem akkora vagy vagy akár akkora vagy mint ő akkor kevés az esély hogy magas leszel.
ÍRd le milyen magas vagy és mekkora az apukád?Akkor tudnak saccolni mekkorára nőhetsz még,persze vannak kivételek amikor 170 cm magas apának 180 cm magas fia lesz.
megszivtad.
imadkozz hogy nöjjel meg. mast nem tehetsz.
AMugy nem ertem miert csinalnak gyere az alacsony ferfiak.
En is ezert jartam meg...
170 cm lettem es egy pokol az eletem ez miatt
5-ös, ez aztán az életszemlélet...
Persze rá lehet fogni mindent a magasságra, de ez nem így működik. Én kb 172-174 cm vagyok, de nem mondanám, hogy emiatt (és nem ez miatt) szívás az életem, a barátnőm nagyon ragaszkodott hozzám, ez nem ezen múlik!
Persze, ha belelovalod magad teljesen és bebeszéled magadnak, akkor már persze...
Különben ha nyitott szemmel jársz-kelsz, rájöhetsz, hogy vannak relatív alacsony urak is, akik kicsivel magasabb barátnővel vannak együtt...és jócskán akad 160 cm, vagy alacsonyabb lány is!
Fejleszthetsz a megjelenéseden is pl ruházattal, meg sporttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!