A barátomnak egyre gyakrabban vannak olyan panaszai, hogy hirtelen gyorsan elkezd dobogni a szíve, és picit nehezebben kap csak levegőt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy dohányzik, de már szokik le róla2013. szept. 15. 14:09
1/8 anonim válasza:
A dohányzás sem könnyíti meg a dolgát de ez inkább stresszes tünet vagy kisebb pánik roham.
Pihenjen egy alaposat ha van ideje.
2/8 bakur12 válasza:
Nem kap hirtelen levegot vagy inkabb a szivdobogas ijeszt meg? A szivdobogas lehet a hirtelen vernyomases vagy emelkedes miatt vagy ritmuszavarok miatt. Ezeket kulonbozo okok valthatjak ki. Cigizes utan tortenik, meg kavezas utan? Az izgatoszerek okozhatnak ilyesmit vagy akar forrovizes furdes utan.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy olyankor van ez általában, mikor teljesen nyugodt, pl. fekszünk egymás mellett, és beszélgetünk
2013. szept. 15. 14:20
4/8 A kérdező kommentje:
azt eddig nem figyeltem meg, de ahogy mondtam, egyre kevesebbet cigarettázik. Inkább a gyors szívdobogás, kezdek félni :/
2013. szept. 15. 14:25
5/8 anonim válasza:
pánikroham, tudom miről beszélsz, 7 éve vagyok benne. Általában nyugalmi helyzetben jön elő
6/8 A kérdező kommentje:
és ez biztos? mit lehet ellene tenni?
2013. szept. 15. 15:00
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2013. szept. 15. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!