Hogy hívják azt a betegséget, amikor az orgazmusom élvezete csökken hirtelen?
Lehet, hogy a Rivotril tehet róla.. ha csak úgy "bekaptad, ha jól emlékszel" akkor feltételezem, nem orvosi utasításra szeded. Szerintem jobban járnál, ha inkább futnál egy kört a ház körül, vagy ilyesmi, ha feszült vagy, vagy kilátástalan helyzetben érzed magad. Mindenből van kiút. Komolyan, nem bántásból mondom. Könnyű megoldásnak tűnhet, aminek később fogod meginni a levét...tapasztalat...
Ha nem a tabletta konkrétan, akkor lehet, hogy a depresszio.
Vagy lehet, túl sokat csinálod, és ezért nem okoz már akkora örömet.
Azt amúgy nem tudom, hogy az orgazmus mértékének csökkenése mi lehet-lehet teljesen normális is, hiszen nincs két egyforma...
A vágy csökkenése az a hypoaktivitás egyébként.
A Rivotril egyrész izomlazító hatással is rendelkezik, amikor ejakuálsz a PC izmok összehúzódása révén jutsz el az orgazmushoz. Ergo a gyógyszer miatt tompább az élvezet minősége. Másik dolog a stressz.
Nem tudom miért kell szedned nyugtatót, de ha szükséges akkor inkább kérd a kezelődtől hogy változtassa Frontin-ra meg a gyógyszered, ennél sokkal kevesebb a mellékhatás és azok intenzitása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!