2/7 anonim válasza:
Érted, ha így lenne, akkor egyre magasabbak lennének az emberek. Mára már jó pár méteresek.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek Degial..:)
Nos.. én pl nem nőttem őt túl..
5/7 anonim válasza:
nem, ez egyén függő, ismerek több olyat aki nem. Pl apósom. Az ő Apja 190 cm volt ö csak 178 a két fiúk 185. De van a szomszédban is egy pasi aki alacsaonyabb az apjánál, a apa is alacsony. A srác nincs 160 cm sem. Apja max 160cm.
6/7 anonim válasza:
Nálunk majdnem. Apám túlnőtte papámat, én meg talán túl nőhettem fatert 1-2cm-el.
7/7 anonim válasza:
Nekem az idősebbik fiam 18 éves és fél fejjel alacsonyabb nálam, pedig én sem vagyok magas (172cm) a 14 éves öccse pedig már majdnem ugyanennyivel magasabb tőlem :D ráadásul én meg alacsonyabb vagyok az én fateromtól , ő kb 183 cm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!