Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tagadja le a párom...

Miért nem tagadja le a párom a gyerekeit amikor azok letagadják az apjukat?

Figyelt kérdés
Páromnak van két gyereke akik nem tartják vele a kapcsolatot, de van egy közös kisfiunk is. Amikor valakivel beszélnek a gyerekekről mindig elmondja, hogy neki eredetileg három van, egy lánya és két fia. Ezen mindig össze tudunk veszni, nem értem minek mondja el mindenkinek, hogy van két nagy gyereke is!? Azt mondja szereti őket. Kérdem én, hogy lehet szeretni olyan gyerekeket akik nem is kíváncsiak az apjukra?
2014. jan. 16. 18:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert ők csak gyereket a párod meg felnőtt, gyerekek majd kinövik.
2014. jan. 16. 18:16
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Miért gondolod azt, hogy a gyerekeknek kellene keresniük az apjukat? Ő miért nem látogatja őket? Mennyi idősek egyébként?
2014. jan. 16. 18:17
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Lehet szeretni olyan gyerekeket, akik nem kiváncsiak az apjukra. Majd megérted, ha a közös gyereketek nagyobb lesz,

hogy akkor is a GYEREKED marad, ha bármi rosszat csinál.

Mert ez nem kizáró ok arra, hogy szeresük a gyerekeinket.

Miért kell ezen össze veszni?

Párodnak van igaza, és talány Te kezdesz elsárkányosodni.

2014. jan. 16. 18:18
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
De gyökér nő lehetsz te!
2014. jan. 16. 18:18
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

Meg is válaszoltad a saját kérdésedet: mert szereti őket.

Nem vagy véletlenül féltékeny rájuk?

2014. jan. 16. 18:19
 6/24 sippara ***** válasza:
91%
Hű, azért én a párodat és a gyerekedet is sajnálom. A párodat azért, mert ekkora érzelmi analfabéta, bunkó felesége/barátnője van, a gyerekedet meg azért, mert ezek szerint nálad a szülői szeretet feltételekhez kötött.
2014. jan. 16. 18:20
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

Ne lehet hogy miattad van rosszba a pároddal a gyerekei?

Elég gáz csaj lehetsz ha ilyen kérdést felteszel,igazi gonosz mostoha!

2014. jan. 16. 18:20
 8/24 A kérdező kommentje:
A lány 24 a fiú 20 éves. Az, hogy miért nem tartotta velük a kapcsolatot hosszú történet. De amikor megkereste őket a fiú hallani sem akart róla a lány még úgy ahogy beszél is néha vele, de mindketten letagadják.
2014. jan. 16. 18:21
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha téged letagadna valaha a fiad, akkor te is letagadnád őt? Ebbe gondolj bele, biztos vagyok benne, hogy nemmel fogsz válaszolni. Ha eltaszítana magadtól, akkor is szeretnéd, nem? Na látod.
2014. jan. 16. 18:24
 10/24 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy nekik nincs apjuk. Akkor miről beszélünk? Ha a párom helyében lennék akkor én is letagadnám őket. Az utcán nem is köszön neki a fia, szerintetek milyen érzés lehet ez a páromnak?
2014. jan. 16. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!