Miért nem tagadja le a párom a gyerekeit amikor azok letagadják az apjukat?
Figyelt kérdés
Páromnak van két gyereke akik nem tartják vele a kapcsolatot, de van egy közös kisfiunk is. Amikor valakivel beszélnek a gyerekekről mindig elmondja, hogy neki eredetileg három van, egy lánya és két fia. Ezen mindig össze tudunk veszni, nem értem minek mondja el mindenkinek, hogy van két nagy gyereke is!? Azt mondja szereti őket. Kérdem én, hogy lehet szeretni olyan gyerekeket akik nem is kíváncsiak az apjukra?2014. jan. 16. 18:13
11/24 anonim válasza:
Mindenek oka van biztos ennek is komoly oka lehet!Tudhatnánk kicsit esetleg többet?Például hogy miért?
12/24 A kérdező kommentje:
A párom első házasságából született a lánya, három éves volt mikor a páromék elváltak. Aztán a páromnak lett új kapcsolata, abból született a fia, a fiú még meg sem született amikor az anyjával szakított a párom. A kislánnyal továbbra is tartotta a kapcsolatot hét éves koráig. Aztán börtönbe kellett mennie...
2014. jan. 16. 18:34
13/24 anonim válasza:
Végül csak kiderült, hogy mi az oka amiért letagadják. A társadalom (normálisabb) része lenézi a börtönviselt embereket. Az pedig csak hab a tortán, hogy a kapcsolatot se tartotta velük évekig, és kiskorukban/születésük előtt otthagyta őket. Ilyen embert én se neveznék apámnak.
14/24 anonim válasza:
Aztán börtönbe kellet mennie...Ezzel mindent leírtál!:)
Ölt?
15/24 A kérdező kommentje:
Nem ez a bajuk, gondolom a fiúnál az anyuka játszott közre. A lány miért nem viselkedik így? Ő Pesten lakik és ha nagy ritkán hazajön és meglátja az utcán az apját köszön neki. Igaz a kapcsolatot ő sem tartja vele.
2014. jan. 16. 18:44
16/24 anonim válasza:
Hát ha kiskoromban nem foglalkozott volna velem apám csak akkor jött volna elő mikor már felnőttem (mert akkor már nem kell gondozni)Hát lehet én sem nagyon állnék vele szóba!
17/24 A kérdező kommentje:
Sajnos, így alakult.
2014. jan. 16. 18:50
18/24 anonim válasza:
bele gondoltál vajon az a gyerekek hányszor sírtak mert apa nem megy,apának eszébe se jut karácsony születésnap stb.A gyerekek nem felejtenek,ehez nem kell anya segítsége.Attól,hogy a gyerek kicsi nem hülye.Hogy lehet szeretni egy olyan apát akiről csak annyit tud valahol van?te pedig irigy vagy,nem csak a te gyereked van a világon aki körül forognia kéne a világnak.
19/24 anonim válasza:
Na ha ez nem kamu akkor csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz.
Olyan embernek gyereket szülni aki az első gyerekét elhagyta a másodikat már akkor mikor még meg sem született és még a börtön is közbejön....hát na.Komolyan te,hogy tudtál egy ilyen embernek szülni?Szerinted a te gyerekedet mikor hagyja majd el?
Én a helyedben azt tagadnám le,hogy ki a gyerekem apja!
20/24 anonim válasza:
Nem ember az, aki a saját vérét letagadja. Akár tartja, akár nem tartja velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!