14 éves vagyok, hamarosan 15?!
Figyelt kérdés
Szóval 14 éves vagyok és most 14 cm a péniszem, és olyan 3,5cm vastag? ez a koromban nagyon sz*r?? Mármint a koromhoz képest?2014. márc. 22. 18:04
1/8 anonim válasza:
Sok felnőtt méret is ekkora.Ha ekkora maradna,sem kellene
kétségbe esned .
2/8 anonim válasza:
Ezzel a mérettel benne vagy a felnőtt átlagos méretben. És még nőni fog. Tehát nyugodt lehetsz.
3/8 anonim válasza:
Jaja, jó ez a méret így, nem gázos :)
Ha lesz még nagyobb, akkor fasza, ha meg nem, akkor is :)
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nőni fog még(remélem),mivel 2 hete 1cm-el kisebb volt :D
2014. márc. 22. 22:01
5/8 anonim válasza:
Normális méret és már bőven benne van a férfi átlagos méretben,te meg még kamasz vagy.Ez jó méret,valakiknek felnőttként ekkora.
Magasságod?Lankadtan mekkora?Apukád magassága?
Ha ezeket megadod akkor megtudjuk hogy még mennyit fejlődhetsz.
6/8 A kérdező kommentje:
171-172cm magas vagyok,(59kg) lankadtan 8-9cm, Apám olyan 178 körül van...de nála tuti magasabb leszek.
2014. márc. 23. 17:49
7/8 A kérdező kommentje:
Apámra tuti ráfogok verni jópár centit.
2014. márc. 23. 17:51
8/8 A kérdező kommentje:
Ebből már leszűrhető mennyit fogok még fejlődni???!?!? egyébként 2 hete kb..egy cm-el kisebb volt kb...De akkor ebből leszűrhető?
2014. márc. 23. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!