60 éves vagyok, tegnap mellrákkal diagnosztizáltak, megműtenek hamarosan. Műtét után milyen kezelések várhatók, kemo, egyéb, mennyi az esély a teljes gyógyulásra?
Sajnálom!!!!
Gondolom az orvosod mindenröl tájékoztetott,és feltehetted a kérdéseidet.....
Mi itt többet nem tudunk mondani.
Kemo az mindenképpen lesz a mütét után.Az,hogy teljesen meggyógyulsz??Azt nem lehet megmondani.
Kedves Agnetha! Minden(a kezelések és a gyógyulás is)attól függ,milyen stádiumban van. Ha in situ(azaz csak helyben,az emlő szöveteit érinti)jók az esélyek a gyógyulásra.
Nem véletlenül mondják,h ma már az időben felfedezett emlőrák gyógyítható.
Kemoterápiára járnod kell majd,de ennek"erőssége" is a stádiumtól függ. Van amelyik kezelés megkínozza az embert,de olyan is,amiket jól szoktak"viselni".
Reméljük nálad is a jobb esetről van szó!
Sok sikert!
Remény mindig van!
Ajánlom: A rúzs színe cimű filmet, nézd meg, és minden kérdésedre választ kapsz.
Életigenlő film a mellrákról. Egy nőröl, aki bátorsággal és humorral veszi ezt a kihívást. Élénkvörös rúzsával, amely pozitív hozzáállásának nagyerejű jelképévé válik.
Nagyon sokszor megnéztem.
Minden szava igaz. (igaz történet alapján)
Kivéve azt nem értettem, miért cuccolt párnával a wc mellé, mikor én rugalmasan egy vödröt készítettem az ágyam mellé, hányás esetére.
Azóta a vödörben petúniák nyílnak. Tavaly muskátlik..
Fél évig lakott mellettem, nem lehetett kidobni. :)
Köszönöm Nektek bátorító, együtt érző kedves válaszotokat,nagyon meghatódtam, hogy mennyi rendes ember létezik(mégis).
Erőt kaptam Tőletek, mindannyiótoknak nagyon jó egészséget minden szépet és jót kívánok sok szeretettel: Agnetha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!