PCOS-t diagnosztizáltak nálam. Ha elkezdem a fogamzásgátló kezelést, a hajam visszanő vagy marad ilyen?
A hajam 3/4e kihullott, ami megmaradt az nagyon el van vékonyodva, borzasztó az állapota. Póthajam van, így nem feltűnő, de a közvetlen környezetem én én is tudom, hogy ez nem megoldás.
Azért kellett idáig várnom a kezeléssel mert egy magánkórházban teljesen félrediagnosztizáltak és még fizettem is érte!!! AZT mondták ez normális, majd elmúlik stb.
Ki gondolta volna, hogy az SZTK-ban becsületesebben látnak majd el.
Lényeg a lényeg hogy egy újfajta fogamzásgátlót írt fel nekem a doki: Bevera.
Ha ezt elkezdem szedni, akkor alább hagy a hullás és visszanőhet a hajam vagy már sosem lesz olyan szép egészséges és fényes, mint volt?
Kieszítő kezelésként - kedves sorstársaim - mit használtok, hogy gyorsabban nőjjön vissza?
Egyáltalán a fogamzásgátló segít megfékezni a hullást és az elvékonyodást? A nődoki szerint igen.
De mik a tapasztalatok.
Köszi!
de akkor mivel lehet kezelni?? ha nem fogamzásgátlóval?
mind az endok. mind a nőgy. azt mondta ezt a betegséget CSAK FOGAMZÁSGÁTLÓ.val lehet kezelni! semmi mással!
akkor mi mással lehet kezelni?
első: nincs menstruációm, hullik - nem is - ÖMLIK a hajam. szőrösödöm az államon, hasamon, meg mindenütt, kivéve mellkas. és teli vagyok tüszőkkel... tegnapelőttvoltam UH-n, elszörnyedtek, hogy a tavaszi UH-n azt mondta a magánorvos, hogy ezek a tüszők nORMÁLISAK.
vérvételen nem voltam még idén, de a tavalyi értékeim jók voltak - novemberiek.
talán az összes tipikus PCOS tünet közül az elhízás és a pattanások nem jellemzőek rám.
171 cm / 60 kg vagyok.
Igen, csináltak és rendben volt az inzulinom,teljesen.
más is javasolta ezt a klinikát, megpróbálkozom velük akkor.
azt nem mondtam hogy három évig szedtem cypromix fogamzásgátlót ami tavaly júliusban hagytam abba.
ezt követően novemberben volt a komplett hormonvizsgálat, ami mindent rendben talált...
az IR-re gondolom nincs hatással a fog.tabletta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!