Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A véres széklet mit jelenthet?

A véres széklet mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Wc-zéskor vettem észre hogy véres a székletem.A papír is nagyon az volt,rengeteget kellett elhasználnom.

Vajon mi lehet ez?Aranyér talán?Volt már valakinek hasonló gondja?

2009. dec. 15. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet gyomorfekély. Szokott a gyomrod fájni nem sokkal étkezés után, sokat idegeskedsz?Inkább menj el vele a háziorvosodhoz.
2009. dec. 15. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha piros vér,akkor inkább aranyér - gyomorfekélynél fekete a széklet, mert a vér idöközben megemésztödik.
2009. dec. 15. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem nem szoktam.Inkább piros volt és friss nem alvadt.
2009. dec. 15. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja az előző, ha piros, akkor a gyomorvérzés kizárható, mert akkor fekete lenne.

Friss vérnél az aranyértől a különböző bakteriáris bélfertőzéseken át a vastagbélrákig terjed a lehetséges okok listája, ha máskor is előfordul, érdemes orvoshoz menni.

2009. dec. 15. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aranyér, vagy vastagbél daganat.

Mindkettő orvosi vizsgálatot igényel. Ne halogasd!

2009. dec. 15. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy kemény volt a székleted és egy kicsit nehezebben jött ki és felszakadt a végbél-kimeneted. Ha többet nem fordul elő akkor szerintem nincs gond. Egyél több gyümit és igyál sokat, hogy ne legyen olyan kemény.
2009. dec. 15. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
2009. dec. 16. 07:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen eszméletlen nehezen jött ki azt hittem ki sem fér :S

Máskor nem szokott ilyen lenni,max annyi hogy ha egy nap sűrűn kell mennem mert van olyan hogy valami meghajt pl a tejes dolgok akkor a sok törléstől néha kicsit véres a papír.De ez most tényleg nehezen jött ki azt hittem szétszakadok...

Akkor lehet hogy csak felsértette?

2009. dec. 16. 08:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat és a linkeket
2009. dec. 16. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Proctológust keress fel,

mert ha aranyér,

akkor is kezelést igényel,

nem szabad elhanyagolni.

2009. dec. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!