Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Orrdugulas, most mar nagyon...

Orrdugulas, most mar nagyon idegesit. Segitseg, tanacs?

Figyelt kérdés

Kiskorom ota nyaranta mindig be van dugulva az orrom, tusszogok, viszket a szemem, etc., mar reg beletorodtem hogy allergias vagyok valamire.

Most mar viszont mindjart vege az evnek, es meg mindig be van dugulva az orrom, nyar ota folyamatosan. Egy par hete voltam beteg, akkor annak a szamlajara irtam, de mar meggyogyultam es semmi bajom. Es nem az hogy meg lennek fazva egy kicsit es folyik, total be van dugulva. Ejszakankent arra kelek fel hogy fulladozok mert nem kapok levegot. Ha kimegyek setalni csak azt veszem eszre hogy fazik a nyakam, torkom, pedig van rajtam sal; azert mert a szamon keresztul tudok csak levegot venni. Nem vagyok egy nagy dohanyos de neha jol esne egy-egy szalat elszivni, ilyen allapotban viszont lehetetlen, belefulladok. Idegesit akkor is ha elmegyek valahova tarsasaggal vagy a baratnommel, folyamatosan fujni az orromat nagyon rossz, ha pedig nem foglalkozom vele es hagyom, hadd legyen bedugulva akkor meg egy ido utan elkezd fajni a fejem is miatta. Gyakorlatilag ha barmi masra hasznalom a szamat mint lelegzesre akkor mar fulladok is meg. Unom mar ezt nagyon.

Orrspray-t hasznalok, de egyre ritkabban tudom mert egyreszt kezdek ra immunis lenni, masreszt pedig ha sokszor hasznalom egy nap akkor verzik tole az orrom, igy mar csak estenkent szoktam lefekveshez, de nem tart ki a hatasa egesz ejszaka. Vitaminokat, taplalek-kiegeszitoket szedek, egeszsegesen etkezem es sportolok is heti 3-4szer.

A haziorvosom egy inkompetens barom, csak a homlokat rancolja allandoan es vervetelre meg kivizsgalasra kuldozget, de semmi bajom.

Nagyon halas lennek ha megosztanatok a tapasztalataitokat, gyogymodokat amik nektek bejottek, esetleg otleteket hogy mit probaljak ki. Elore is koszonom:)

24/F

2013. dec. 26. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Orr-fül-gégészetre menjél. A háziorvos nem speckó minden betegség fajtában.
2013. dec. 26. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Fül-orr-gégészetre - mielőbb. Valószínű sz orrcsepp,spray tönkretette a nyálkahártyádat. Szaglás:nulla? Azonkívül vegyél Coldastop - pot (recept nélkül a gyógyszertárban)

[link]

Ez egy vitaminozott olaj - segíti a nyálkahártya regenerálódását. (nekem hasonló volt, és egy műtétbe torkollott...arcüreg, orrpolip, de valszóínű az egész a sok orrcsepptől lett. Ott mondta az orvos: legyen ez az ágy mellett és hetente 2x 1-1 csepp fekve, hogy jól hátra menjen)

2013. dec. 26. 13:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Érdekes módon a szaglásommal semmi baj, néha én magam is meglepődök hogy még bedugult, taknyos orral is milyen jól érzem a szagokat, illatokat.
2013. dec. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!