Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ha már 18 évesen ki...

Normális ha már 18 évesen ki kopaszodtam kicsit?

Figyelt kérdés

A homlokomnál kétoldalt annyira nem látszik mert rá növesztem a hajam.

de szörnyű látni hogy nem lesz hajam a fejem tetején mint apámnak. Most jó dús felfelé állított hajam van de csak ott kopik egyenlőre.

Lehet tenni valamit?

2013. dec. 21. 00:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen lehet.A folyamat lassítható.Vannak olyan samponok amelyek képesek a kopaszodásért felelős hormont semlegesíteni és hosszú időre elnyújtani a folyamatot.Össz-vissz 3000-4000 forintodba fog belekerülni havonta a hajad fenntartása és ez a legolcsóbb kivitelezés.Bőrgyógyász mondta nem valami idióta hajszakértő.Én is sokallom az árát de bele sem merek gondolni abba mi lesz, ha megkopaszodom.Nehogy elkeseredj!A vitamin beviteledet is drasztikusan emeld meg,c-vitaminból nyugodtan mehet 3-4000 mg is.Én 5000mg-ot szedek naponta és a napjára nem emlékszem amikor kicsit is beteg lettem volna.
2013. dec. 21. 01:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen normális abban az esetben, ha ezt örökölted.

Nekem már 17 évesen felkúszott a hajam oldalt, ahol te is mondod, szóval nyugi. :)

Lassítani nehéz rajta, ha genetikai eredetű, nem tápanyag hiány, vagy valami szennyezés az oka, hanem egyszerűen egy bizonyos kor után gyorsabban öregszik a "hajad", mint amilyen ütemben frissül. Én voltam vele dokinál, és szépen elmagyarázta, hogy én ilyen géneket örököltem, és lehet költeni rá sok sok ezret, meg hajbeültetés stb stb, de alapvetően semmi értelme nem lenne, így elfogadtam.

Egyébként a lányok szeretik a kopasz férfiakat. :-)

2013. dec. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!