Létezik, hogy a szerelmi kudarcok miatt csökkent a nemi vágyam?
Figyelt kérdés
Nemrég kiírtam egy idegbeteg hangvételű kérdést a szerelmi kudarcaimról és a nőkről alkotott véleményemről, csak kitörölték... szóval arról van szó, hogy átlagos külsejű és stílusú gyerek vagyok, akinek ezért esélye sincs a csajoknál. Csak kudarcaim voltak eddig, és már olyan mélyen vagyok, hogy valahogy "bekövültek" az érzelmeim, apatikus lettem, és sokkal kevésbé izgulok fel lányokra és testrészekre, egyszerűen azért, mert kihalt belőlem a lelkesedés. Pontosabban nincs bennem hit, hogy összejöhet bármi, de tényleg semennyi nincs. Masztizni is sokkal nehezebb, de nem is annyira kívánom már, és nem tudok igazán nagyokat élvezni. Létezik ilyen, hogy valakinek ettől ennyire csökken a nemi vágya? Akár végleg meg is szűnhet?2013. nov. 24. 13:44
1/3 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Szerintem olyan van, hogy ha az ember sokáig egyedül van, akkor kevésbé igényel mást. És ezt az érzelmi részt is elképzelhetőnek tartom. szerintem eleve fiatalon is intenzívebbek az ember érzései, mert akkor még új az egész. Lehet ettől is előállhat valami közöny, hogy már sacc tudod, hogy mi lesz. Aki már látott filmeket, annak nagyon más élmény egy újabb, mint aki még nem is hallott ilyenről és az neki az első.
2/3 anonim válasza:
Igen létezik ilyen.Közömbössé válnak az érzelmek .
De ez sem lesz tartós .Az idő majd változtat ezen is .
3/3 A kérdező kommentje:
"szerintem eleve fiatalon is intenzívebbek az ember érzései, mert akkor még új az egész. "
Én elég fiatal vagyok (21 éves), de már elég jól látom, hogy hogy működnek a dolgok és ki az, aki tud csajt szerezni és ki az, aki nem érdekli őket.
2013. nov. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!