Van valami mód a (hirtelen, gyors) növekedésre?
15 éves fiú vagyok, de rohadt kicsi, mindössze 160 cm. 1 éve nem nőttem már semmit. Van valami mód arra, hogy megnőljek hirtelen (nyújtás, sport, táplálkozás)? Cigizek lassan 1 éve, napi 5-6 szálat szivok el.
Mit gondoltok, mitől nőhetnék lehetőleg gyorsan 5-10 cm-t?
azt hallottam, hogy csüngjek valahova és tegyenek súlyt a lábamra és az jó.tényleg?
Hallottam már olyat is, hogy sütőport keverjem be tiszta vizbe és igyam meg, ezt egy héten 4-5 alkalommal.
LÉCCI SEGITSETEK, MINDENKI EZ MIATT CUKKOL!!
Apum 165, anyum 163 cm, mindenki més 180 cm körül van a családbna, még nagyimék kicsik, többi nagy. Nagyapám, 189 cm, a fia 181, többi nagybáttyám 185 fölött van. Mi gátolja a növekedést?? és mi teszi lehetővé a gyors növekedést, és mennyiuidő alatt ? köszi előre is! normális válaszokat várok
15/F
december 26 óta (azaz közel 2 hónap alatt) 4 cm-t nőttem, így már 164 vagyok. A háziorvosom szerint még nőni fogok minimum 10 cm-t, de akár többet is. Végre!:)
Az iskolába is feltűnt néhány embernek, hogy elkezdtem nőni. Most már ezzel piszkálnak, hogy növök. :D
Köszönöm Nektek a segítséget!
Állítólag a nagyszülők magasságát örököltem, ők viszont későnérők voltak, ezért nem nőttem eddig.
Nagypapám 188 cm, nagyanyám pedig 174:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!