Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lesz az iskolai szűrővizsgá...

Mi lesz az iskolai szűrővizsgálaton?

Figyelt kérdés
Nemsoká lesz egy iskolai szűrővizsgálat és nagyon izgulok ,hogy mi lesz.Meg kell mutatni a péniszemet? jah és 14 éves fiú vagyok és 8.-os.

2013. okt. 18. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, elő kell venni a fütyköst, aztán az asszisztens rácsapja a colostokot és megméri.
2013. okt. 18. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:

"én inkább majd megoldom a gondomat magamnak nem kell orvos"

Ja én is ezt mondtam mikor valami gomba már húsig lezabálta a bőrt a combhajlatomból, égett viszketett meg minden bajom volt. El is mentem vele ilyen sürgősségi rendelésre, mikor mutattam, véletlen ki fittyent egy kicsit a herém a boxerből de az ott levő doktornő mikor nézte, látszólag le se szarta...

2013. okt. 18. 17:48
 13/21 A kérdező kommentje:
húúú az nem jó :// de én nem szeretem az orvosokat ,mert túl durván csinálják! az jó ! :) remélem nem kell elővenni :)
2013. okt. 18. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
A nagy szégyenlőségeddel csak felhívod magadra a figyelmet.
2013. okt. 18. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
De mire fel ez a nagy szemérmesség? Ami VAN, azt nem kell szégyellni!
2013. okt. 22. 17:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Úgyám! :)
2013. okt. 23. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
A vizsgálat nem kötelező,én sem venném meg húzogatnám más osztálytársam előtt ,ha baj van akkor meg egyedül is el lehet menni szakorvoshoz,meg lehet akár szabadon orvost is választani.Mi megmondtuk ezt nem végeztetjük el,egy papírt aláírtunk és kész ennyi volt.Senki nem csinálta meg,ez középsuliba volt.Ha nem tetszik a doki nem veszem elő,ennyi,nem hinném hogy lányoknál is annyira nyúlkálnának a bugyiba.
2014. márc. 8. 19:37
 18/21 anonim ***** válasza:

ja ami van azt nem kell szégyelni,de mutogatni sem kell akárkinek,nem hiába szakosodtak az orvosok,szemész is csak a szemmel foglalkozik.Üzemorvosok sem nézik felnőtteknél sem a péniszt.

Ha valami bajod van azt magad is észre tudod venni,90%-ban semmi baj nem szokott lenni,amit magad ne vennél észre.

Ha nekem nem tetszik valamit akkor szólok és kész,nem állok be a sorba,hogy aztán utána rinyáljak hogy elég ciki volt.

Na de mi volt?

2014. márc. 8. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:
De azért várd meg mi lesz aztán majd elválik hogyan döntesz.
2014. márc. 8. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Na volt valami?Mit csináltál?
2014. márc. 16. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!