Fiúk! Ti természetesnek veszitek, hogy egy általános szűrővizsgálaton az alsónadrág alá is benéz a doki? Tehát áttapintja a heréket, ill. hátrahúzza a bőrt is.
Igen nézze meg a doki azt amit meg kell.Nem akkor kell
sóvárogni mikor már nagy a baj.Ha minden doki megnézné
azt amit kell,nem irogatna ide sok fiatal tizenévesfiú.
Már ott választ kapna a problémájára és küldenék szakorvos .
Személyesen nem arra kiváncsi mi van a fiúk gatyájában .
Neki mindenki csak egy eset,mert ez a feladata ,dolga .
még helyett: már
valamiért elírtam
Természetesnek veszem. Valószínűleg azért nézi meg a heréket + hátra húzza a bőrt, hogy nincs-e ott valami gond pl: valami gombóc a herében, vagy fitymaszűkület, rövid fitymafék stb.
+ az orvosoknak ez eléggé hétköznapi dolog
Persze, hogy természetes.
Amikor urológusnál voltam, a vesémet ultrahangozta, és azon röhögte, hogy olyan rutinnal, egy másodperc alatt benyúlt az alsónadrágomba, megfogta a heréimet, és hátrahúzta fitymát, megnézte a húgycsövet, hogy mire minderre föleszméltem, már túl is voltunk rajta. Bámulatos gyorsasággal és rutinnal tette, le se kellett vetnem az alsónadrágomat.
Nem veszem természetesnek és sokan mások sem,csak ha szakember végzi,és én megyek oda hozzá.Mért lányok szerintetek természetesnek vennék ha fognák és sima orvosi vizsgálat címén a bugyijukba nézegetne,nyúlna egy doki?.De amúgy meg általános orvosi vizsgálat címén hozzád sem nyúl a doki,csak belenéz,vagy veled húzatja hátra a fitymád,vagy veled emelteti meg a heréket amivel sok mindent nem lehet megállapítani,meg ki is lehet cselezni az orvost,mert hátra tudod a kicsit szükületes fityád úgy húzni,hogy azt a doki észre sem veszi.
Szerintem nőgyógyászati,vagy urológiai vizsgálat nem természetes iskolában.Eleve szakember kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!