Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ti természetesnek...

Fiúk! Ti természetesnek veszitek, hogy egy általános szűrővizsgálaton az alsónadrág alá is benéz a doki? Tehát áttapintja a heréket, ill. hátrahúzza a bőrt is.

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 13:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Szakorvos meg csak nemiszervet vizsgálja,nem egy száll semmibe vizsgál,vagy mások előtt.
2013. febr. 22. 20:09
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
MInt írtam én nem veszem természetesnek és mint általános orvosi vizsgálat én nem csak diákra vonatkoztatok,hisz felnőtteknél is van általános orvosi vizsgálat,baromira nem tetszene,de akinek van rá igénye az ha szól bármelyik orvosnak,az simán,gond nélkül megnézi,így mindenki igénye teljesíthető és senkit nem ér kellemetlenség,mert akinek nem tetszik annak nem kell résztvennie,akinek meg igénye van a vizsgálatra az is teljesíthető.Szerintem ez a jó megoldás.
2013. márc. 1. 20:07
 13/32 anonim ***** válasza:
32%

hát az a helyzet h még a szakorvos se sokat foglalkozik azzal h te kényelmesen érezd magad úgymond. engem kétszer is úgy vizsgált egy szál semmiben h persze a tizenéves asszisztensnőcskék ott vihogtak rajtam, és tök kellemetlen volt, mert valami átépítés volt a rendelőben szal még fülke se volt, csak feküdjek fel, aztán ennyi. aki ott volt, az meg persze mind rajtam röhögött (jó, nem nyíltan persze, de azért az a nézés kegyetlen volt, amit a tizenéves kiscsajoktól kaptam).

ezeknek aztán olyan mindegy, te mennyire égsz .... hol foglalkozik már azzal? a legpoénabb aztán az volt, h elkezdi ott a csajszik előtt h kéne egy sperma-vizsgálat is, amire persze csak még gúnyosabban kinevettek, na aztán ez volt az a pont, amikor ott hagytam.

de ezer és ezer esetet tudnék mesélni, h mennyire nem foglalkoznak az ember szemérmességével, és részükről le van ..arva.

hát "sima" doki meg attól függ. egy iskolaorvosnak azért feladata lenne a minél komplexebb szűrés, hogy aztán ne 30 évesen nyavalyogjanak h jaj szűkületem van. most is van olyan ismerősöm, aki 25 körüli, és azon siránkozik h jaj ő fél, ezért nem megy dokihoz pedig olyan szűkülete van mint a huzat. inkább lemond a szexről, mindenről, de akkor se megy. na azért ez is durva sztem. ha átesett volna ezen az egészen mondjuk 15 évesen, most kicsit más lenne az élete.

iskolaorvosnál is inkább az a baj h nem megfelelő módon csinálja a dolgokat, szal bemennek 6-osával, és akkor persze hogy egymás előtt mindegyik fiú kicsit szemérmes, és nem veszi jó néven, ha a többiek előtt húzogatja neki. pedig sajnos ez megy.

2013. márc. 18. 07:19
 14/32 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem minden szakorvosnál van ez így,én simán ha valami nem tetszik kimegyek és ott hagyom,keresek másikat,más alsósként is ilyen voltam,na jó volt belőle néha balhé,de nem bánnom,mert jobb ez mint ciki,égő helyzetbe lenni.Neked is ezt kellett volna tenned.De a legnagyobb baj,hogy meg lehetne előzni a fitymaszükület kialakulását elég sok esetben erről kellene oktatást tartani,vagy ismeretető fűzetet adni,meg a helyes tisztálkodásról,mert sokan vannak akik elhagyják.De nem az a legjobb megoldás,hogy bárkit erre kényszerítenének,nekem nem természetes,amúgy bármikor kialakulhat ha nem figyelünk oda már attól is,vagy ha nem tisztálkodunk rendsen szükület,így akkor bármilyen korosztályra rá lehetne ezt kényszeríteni.De azt sem lehet tudni ezer iskolásból hánynak volt valójában bármi egészségügyi problémája ezen a téren,nem tudni mennyi a valódi arány,ez érdekelne igazán.De az egész el van szúrva és az a gáz,hogy amikor cikisen akarnak vizsgálni,más előtt,akkor kellene nagy pofájúnak lenni és tömegesen kivonulni,vagy szólni,mert mindent meg lehet oldani,de ha mindenki mindent hagy és belenyugyszik nem is fog semmi változni.Szülők,tanárok,igazgató is tehetne valamit,nem hallgatni kellene nekik sem.
2013. márc. 22. 20:10
 15/32 anonim ***** válasza:

hát nézd, az első kérdésre:

szakorvos pl a mi megyénkben egyetlen egy van !!! úgyhogy vagy eltűröd a kiskirálykodását vagy nincs más ... nekem is pl tele van már az összes tököm az egyikkel, mégse tudok menni sehova, ezt a barmot vagyok kénytelen elviselni. de még magán sincs nagyon sajnos.

De nem csak ez az egy, hát komolyan mondom, eddig akárhova mentem, mindenhol ilyen taplókkal találkoztam. Még olyan is volt, h az előző beteg még bent volt, de már engem vizsgált, és most mit csináljak vele, üssem meg? Ez itt magyarország, balkánok balkánja, vagyis rosszabb.

ja meg egyszer here-ultrahangom volt, végig feküdtem az ágyon, a dokicsaj nézegette vagy 15 percig, aztán közben kb 20 nővérke járkált ki-be, pletykált ott mindenkivel, de még az ajtót is nyitva hagyták egy csomószor, szal ez a tipikus "lexarom" hozzáállás. Hát elég ciki volt elhiheted h a fél folyosó belát, én meg ott fekszem egy farokban az ágyon.

Na mindegy, tudnék még mesélni hasonlókat bőven.

A másik:

iskolaorvos elég változó. hallom h van ahol egyáltalán nincs is semmilyen vizsgálat, de van ahol évente is van ált. isk-ban is és gimiben is, szal egyszerűen nem is értem, mégis milyen szabály szerint megy ez az egész, mivel azt látom csak h nagy a káosz.

Aztán "lehetne normálisan". Na ja, csak ugye mindent az időre meg a sietésre fognak általában, és ugyan hol érdekli már az adott dokit, hogy akár 10-esével mennek be, aztán ott állnak csoportosan meztelenül, és igazából egymáson röhögnek, ahogy húzogatja nekik a farkukat. le se xarja ... Elvégre nem neki ciki.

De mondok jobbat! Nekünk általános 8-dikban olyan szinten volt brutál ez a vizsgálat, h egyszerűen teljes mértékben állatokként bánva velünk, ott külön orvosi rendelő se volt, csak simán a tornaterembe mentünk, hogy ott megvizsgáljon, és abszurdnak tűnik a dolog így utólag, de mégse mert szólni senki, hogy még a lányok is bent voltak velünk (az egész osztály ment együtt), amikor boxer letol, aztán gondolhatod, ott vihorásztak, ahogy végig nézhettek minden fiút ... legalább utána volt témájuk, tudtak miről pletykálkodni :)

A fiúkat valamiért így kezelik, nekik olyan minden mindegy, kibírják, de persze amikor a lányokat vizsgálta, akkor már a fiúknak ki kellett menni. szal izgi na, és akkor se mert senki szólni, csak tűrte, és most nem azért mert bármi bajom van, sőt én még szégyenlős se vagyok, de megvallom, elég ciki volt ott a sok lány előtt, hogy a doki nézegeti a farkam, herém.

Ja, és valaki amúgy szólt az osztályfőnöknek utólag, hogy na azért ez mégis így kicsit durva volt, erre megkaptuk, hogy ugyan már mit cirkuszolunk, hát osztálytársak vagyunk, nem kell annyira szégyenlősnek lenni egymás előtt meg kibírjuk azt a pár percet évente. Ennyi.

Mondom, utólag nekem is abszurd, és lám, mégis megtörtént, a lányoknak volt egy jó napjuk :D

Így utólag már röhögök rajta csak, de akkor ciki volt.

Szűkületről meg hááát azért tény ami tény, nagy %-BAN iskoláskorban derül ki na meg alakul ki, ahogy fejlődik, nyúlik a penis, szóval a felnőttkori kialakulás már arányaiban sokkal ritkább. Szóval ez a része nem nagy baj, nyilván inkább essen át valaki 13 évesen egy metélésen mint 30 évesen, na csak szal másképpen kéne csinálni.

Tisztálkodásról meg annyi h jézusom, nekem ez eszembe se jutott, de azért manapság nehogy már valakinek gondot okozzon tusolni naponta... most nem?

Bár én is megrökönyödtem már párszor, amikor valaki mondja, hogy ő csak heti 1x szokott fürdeni, és csak nézek, h úr isten, milyen emberek vannak :)) Most ha emiatt gyullad be és emiatt lesz gond, az megint más kérdés, azért ez enyhén szólva gáz, mit ne mondjak. Felnőtt fejjel azért lehetne valakinek annyi esze h tisztálkodni kell ... nem?

Bár franc tudja, amilyen fiatalokkal még manapság is találkozok, hát lehet h mégse csodálkozok semmin. Elkezdi nekem nemrég több is h ők tesi után se szoktak tusolni, inkább ülnek egész nap leizzadva, meg edzések után se, meg szal én nem értem, kb soha. Hát azért a mi időnkben tök természetes volt h akár suliban tesi után letusoltunk 2 perc alatt, nekünk se volt ám több szünetünk, na de tuti nem mentünk volna fel órákra úgy. meg edzések után is, a mai fiataloktól viszont sokat hallom h jaj ők szégyenlősek, ők nem. na pufff, azért ez meg a másik véglet már, és ezen se ártana változtatni vmit.

Azt én értem h lányok előtt nem szívesen huzogattatja senki a farkát, na de hogy csak fiúk egymás közt is szégyenlősek legyenek egy öltözőben, és ennyire, na az már túlzás, és szintén legalább olyan abszurd, mint az ellenkező "közös vizsgálatos" eset. Azért na, én pl ezt a torna órák utáni tusolást tuti kötelezővé tenném.

Na mindegy, csinálnak amit akarnak, azért én inkább tusolok továbbra is edzések után :DD

2013. márc. 23. 11:05
 16/32 anonim ***** válasza:
Van igazság amit írsz,mondjuk nálunk sehol nem volt ilyen durva,ha valami nem tetszett csoportos kivonulást csináltunk,én kórházban sem tapasztaltam ennyire tapl óságot,a csajoknak meg sokkal nagyobb pofájuk volt nálunk,ők voltak a hangadok,meg a tettek emberei is.Azért ezt bíztos nem hagytam volna,az őseim meg mentek volna balhézni,velük vigyázni kell,mert midenen tudnak balhézni,tudtak már fejlődtek érted.De nem téged akartalak kritizálni,elég pocsék környék lehet,ha ennyire sza.rnak rátok minden téren,azért itt nincs ilyen ahol én élek,van egy két cikis helyzet,te tornatermes vizsgálatról egymás előtt még sehol sem hallottam rajtad kívül.Tusolni nálunk sem szoktak,nem is volt általánosban tusoló,középsuliban meg egy volt,ami nem üzemelt,ez is elég gáz.Az a leggázabb amikor arról írtál hogy van aki heti egyszer mossa,hol élnek ezek?Á.
2013. márc. 28. 20:04
 17/32 anonim ***** válasza:
35%

ja hát a tornatermes tényleg durva, de tudod, akkor csak úgy tűrtük ...

Viszont hát na, azt én magam is túlzásnak tartom ami manapság tizenévesek között megy, h olysan szinten legyenek szégyenlősek h még tusolni se mernek ...ááhh, ez meg már hihetetlen is számomra kb.

értem én, h a körülmények, na de ha jók a körülmények , akkor se mernek, tudom én, mert pont nemrég egy tizenéves nekem magyarázta el h "ezek a nagyok" (azaz a 22-25 évesek kb) milyen fa..ok, mert csak úgy levetkőznek egy pöxxre, és úgy mennek tusolni, és bezzeg ők még átöltözni is csak törölköző alatt, mert jaj milyen már, ha meglátja a haver ... Na azért szted most őszintén, ez normális ? Komolyan mondom, én azért elég sok országban jártam és járok, de ilyen szintű szégyenlősséget, mint ami a magyaroknál van, na ilyet sehol nem tapasztaltam. sőt, igazából azt kell mondanom h kifejezetten szemérmetlenséget tapasztaltam, de én valahogy azt sokkal egészségesebb személyiségnek látom. gondolhatod, volt döbbenet, amikor edzőtáborban egy egyetemi koleszban voltunk, és teljesen kiakadt a banda mert csak koedukált tusoló volt. én szétröhögtem magam, mert persze engem nem érdekel, simán tusoltam ott csajszikákkal, nem is volt rossz (hehe), na de a legtöbben meg napokig se tusoltak emiatt. na mondom ilyen nincs ... ők meg egyszerűen nem értették, mi az isten baja van a magyaroknak.

szal az alap-probléma ezzel az extrém szégyenlősséggel kezdődik sztem, utána jön minden ilyesmi téma. menj csak ki egy nudicampingbe, aztán meglátod, h aki van fiatal ott, az garantáltan vagy német vagy holland. magyar nincs, csak idősek. szal nem fantáziálom a dolgot, hanem tapasztalom a hatalmas szemléletbeli különbséget, és nem értem h miért pont nálunk ennyire szégyenlősek a fiatalok ... ezzel a szemléletmóddal eléggé ellentétes pl az h ide jöttek a dánok hozzánk, aztán a csávó a tusolóból egyenesen a konyhába jött reggelizni, de nehogy azt hidd h fárasztotta magát azzal h felöltözzön! a frászt! úgy ahogy volt, se törölköző, se semmi, csak a la natúr ... és érdekes, h ezen is csak a magyarok akadtak ám fenn, mert a többiek (dánok, svédek, hollandok voltak) kb észre se vették, annyira nem foglalkoztak vele.

nah és méz ezer példát tudnék ...

2013. márc. 30. 08:16
 18/32 anonim ***** válasza:

Már rájöttem ki vagy,a százalék számod alapján,küldtek priviben egy másik kérdést és ott ugyanezeket írtad,de mindig másnak adtak ki magad,volt hogy orvosnak,volt hogy arról írtál,hogy edző mellett mentél ebbe a táborba amiről írsz,ahol közös zuhanyzó volt és a végén kiderült valami fiatal vagy és mindig másnak adod ki magad és viták lettek belőle,több kérdésre írtál válaszolóként ahol az egészségügyi vizsgálatok szerepeltek és mindig más és más személy voltál.De ez mire jó?

Amit írtál,hogy lányok előtt tornatermebe vizsgáltak már akkor gyanús volt,mert azért ennyire sehol sem durva.

Van igazság benne még a hazugságok mellett is amiket írtál,de én azt mondom jobb ha van szeméremérzet,mint hogy semmiféle ne legyen,nem jó az ami a mai világban van,hogy lányok nem az agyukkal akarnak elérni általuk kitűzött célokat,hanem meztelenkedni akarnak,így akarnak kitűnni,vagy hogy az interneten fiúk,lányok elég durván pózolnak.Egészséges szemérem legyen,de egészséges.Azért van amúgy a nagy szégyenlősség sokaknál mert nincs elfogadás a másik iránt,korábban pedig nem volt internet,média ahol ennyi pucérságot láttak volna és ezáltal fére is lettek vezetve a fiatalok,mert mindenhol nagy mellű,csinos csajok vannak,fiúknál szintén többnyire nagy méretűek pózolnak,tehát fére vannak vezetve,nem egy csomó tökéletes testű ember rohangál,nem ez az átlag.Ebből adódik,indul ki a nagy gátlásoság,mert mindenki ilyen akar lenni,tökéletes kinézetű.Na egy kanyar vissza,régebben nem láttak médiába ennyi meztelenséget,viszont volt elfogadás,nem volt kicikizés,kibeszélés olyan nagy mértékben mint ma,ma ha anyagilag,ruházkodásra szegényebb vagy kiszemelnek,kicikiznek,beléd kötnek,kinéznek és még sorolhatnám a jelzőt,igen fonsotak ma a külsőségek,ha kicsit eltér a külsőd az átlagtól ezek mellett akkor még jobban megkapod a szívatást.Akkor most gondolj bele ezeket régebben sokkal jobban tolerálták,ha csoróbb voltál,vagy az átlagnál kicsit rosszabbul néztél ki,nem számítottak ennyire a külsőségek,ma ezek miatt már akár napi szinten piszkálhatják egymást a fiatalok.Ha valaki lassabban fejlődik nem kell ehhez levetkőznie úgyis látszik már akkor kicikizik,ha meglátnák ruha nélkül hogy egy 14-15 éves srác még csupasz és hát látni hogy borotva(mivel van aki borotvál,de miért nem értem) vagy fejlettlenség miatt beszólnának,még a csajok előtt is leégetnék,vagy ha kisebb lenne neki a többiekénél akkor még durvább lenne.Régebben ilyen nem volt azért csak elvétve,lányoknál ugyanez a szitú.Nem bámulgatták,méregették ennyire egymást a fiatalok,a közösség is jobb volt.Kamaszoknál amúgy is van időszak amikor szégyenlősebbek,de ma már csomó olyan hatás éri őket amik ezeket felerősítik.Ez csak magyarázat mik az okai.

Van igazság amiket írsz,de nudizmust és hogy mindenhol meztelenkedni nyugodtan nemtől függetlenül,a túlzott erkölcstelenkedés,meztelenkedés azért az már túlzás.

Amúgy hogy mért nem tartom természetesnek,mert korábban ez sose volt bevett szokás és több generáció felnőtt egészségesen,semelyik felmenőmnél nem volt ez az orvosi vizsgálat része,még aki nálam alíg idősebb ott sem,azért a már meztelen vizsgálat és itt mindkét nemre gondolok már nem tartozik a természetesbe.Ha elindítják ezt iskolákba később bármelyik korosztályra kiterjeszthetik,és bizony az nem tetszene a felnőtt korosztályra hidd csak el.Nekem is fontos hogy vannak feltétlek megteremtve,de az orvos is,mert van aki baromira unszimpi,valamint ha munkahelyre megyek azt vizsgálgassa ami ahhoz szükséges hogy a munkámat eltudja végezni,és ehhez tök vizsgálat nem kell.

Amúgy nem azt mondom be kell szüntetni,de mindenki legyen tisztában,mit kérhet,tehet ha valami nem tetszik neki,tudja hogy beleszólhat ha valami nem okés.

2013. márc. 30. 19:22
 19/32 anonim ***** válasza:

De amúgy mért kamuzol folyton ilyen témáknál,mért van hogy mindig másnak adod ki magad?A be nem teljesült vágyaidat írod le,azokról fantáziálsz,mert amit küldtek ugyanez a szöveg volt,csak mindig más személy voltál éppen.

Amúgy vannak külföldi rokonaim és mindenhol nemenként elkülönített tusoló van,nem bevett szokás amikről írsz,hacsak nem nudista,naturalista táborba,nyaralóhelységbe megy valaki.

Számomra hogy össze-vissza meztelenkedjenek az emberek nemtől függetlenül nem természetes és normális,itt arra gondolok amire te gondolsz,bocs de különböző nemű kamasz testvérek a szüleikkel,vagy különböző nemű tanárokkal együtt ruha nélkül fürdözni egy medencébe valahogy nem épp az egészséges,jó hogy egy kádba ne üljön már be a 16 év körüli lány-fiú testvér pár.Akik nudisták azoknak van kijelölt hely.

Amúgy azt értem még amikor arról írsz hogy nem mer a koleszban,vagy táborbana többi sráccal fürdeni egy srác,hogy az gáz,de hidd el aki még szégyelős is ilyen helyen meg fogja oldani,de a többi amit itt össze hordtál,hazudtál,a nudizmus az már tök más téma,az már gázosabb.HOgy ne egy medencébe uszáljon egy 17 éves srác pucéron az anyjával,öreganyjával,mert az totál természtes.Hát nem tudom?Nudistáknál talán.Amúgy még őslakoknál is vesznek fel ágyékkötöt és ott is van nemenkénti elkülönülés,férfiak és nők háza.

Nudizmust ne keverjük ide mert az egy más téma.

2013. márc. 30. 19:32
 20/32 anonim ***** válasza:

nem értem, mi ez a sok hülyeség, de egyébként valóban orvos-pszichológus vagyok, és valóban válogatott is voltam, de hagyjuk az egészet, egyeseknek ez persze felfoghatatlan, viszont nem akarok semmiképpen se személyes vitákba bele menni itt, én nem kamuztam, az más kérdés, h valakinek fura a valóság, de erről nem én tehetek.

Így akkor a témára:

nagyon rossz az elgondolásod, egyszerűen pszichológiailag téves!Ne keverd a meztelenséget az erkölcstelenséggel! Az itt az alap-probléma, hogy a magyar emberek zöme a az egyszerű, természetes meztelenséget rögtön párosítja a szexualitással, sőt, mint látjuk, egyenesen az erkölcstelenséggel, holott ha nem lenne természetes, gondolom nem így lettünk volna teremtve, valamikor amikor megterveztek minket, mint emberi fajt :)

Aztán nem megyek bele szintén a pszichológiai háttér boncolgatásába, de szintén téves ez a demagógia, hogy "mert a mai kamaszok" meg a média meg stb, ez egyszerűen nem így működik! Tehát a tudományos háttér elemzése nélkül, inkább adok egy egyszerű gyakorlati példát, sokkal szemléltetőbb: azt írod, hogy azért szégyenlősek, mert méregetik egymást, meg tudom is én, milyen egyéb fals elméleteket gyártottál hozzá, de szóval ezt megcáfolnám rögtön azzal, hogy akkor miért az egyik legkisebb szerszámú srác viselkedett nálunk is pl a legtermészetesebben a meztelenséggel kapcsolatban? Hidd el nekem, hogy akinek rendben van a személyisége, az ugyan magasról tesz arra, hogy a haverjának éppen 3 centivel nagyobb vagy kisebb, és tudod van egy olyan értelmi szint, amikor egyszerűen olyannyira veszi természetes állapotként a meztelenséget az illető, hogy még csak észre se veszi, ha úgy van, és egy ilyen közösségben persze a többiek is hasonlóan viselkednek, azaz ők se "veszik észre", hogy bármi gond lenne a természetes meztelen állapottal, amit hangsúlyozok megint, hogy ne keverjünk a szexualitással!

Igen, a nudizmus valóban más téma. Csak éppen nudizmus nélkül is az egészségesebb személyiségű fiatalokban nincs az a beteges mértékű szeméremérzet, sőt, mondok jobbat neked, a nagy nyugati országokban, amelyek híresek voltak a hatalmas nudista campingjeiről, nos évről évre csak panaszkodnak, hogy nem igazán megy a bolt, és tudod miért? nagyon egyszerű: azért, mert a sima, ruhás strandok többségén se számít semmi extrának ha valaki ledobja a gatyáját és behúz fürödni. Én is tapasztaltam ezt, de nyilván te majd ezt is meghazudtolod, semmi gond. Egyszerűen ott tartunk napjainkban, hogy sokkal jobban virágoznak az úgynevezett mix strandok, ugyanis ruhás helyen is aki akar, nyugodtan levetkőzik, és hidd csak el, a kutyát nem érdekli! Bizony ám!

És akkor nem kezdek bele egyéb történetekbe, nem akarok regényt, de nagyon vakvágányon van a gondolkodásod, bár igaz, ami igaz, a magyar messze az egyik legprűdebb nép sajnos, de azért vigyázzunk már, és csak szimpla antipátiából ne mossuk össze szándékosan a semleges meztelenséget a szerinted erkölcstelen szexualitással!

Elég csak Ausztriába kimenni, a svédekhez kimenni, tök mindegy, aztán majd mondd meg, mennyire néztek hülyének, ha bementél fürdőnaciban egy NEM nudista uszoda szaunájába! Sőt, kifejezetten tiltott. Érdekes, ott valamiért nincs ez a beteges félelem a meztelenségtől, meg ott valamiért mégse méregetik egymást a fiúk, lányok. Tovább megyek: az usa-ban igen nagy divat meztelen házibulikat szervezni, akár szülinap, akár más, és szted bárki foglalkozik azzal, h jaj a Józsinak mekkora van és akkor emiatt nem vetkőzik le? a nagy frászt! eszébe se jut! Vagy esetleg hallottál már a nagyon sok országban divatos meztelen bicós felvonulásokról? Bizony, egy szál semmiben végig tekernek a városon, piknikeznek a parkban és stb. Érdekes, ott se szégyenlős senki, és nem azért, mert csak a nagy szerszámúak mennek ki ezekre az eseményekre! (Barcelona, Párizs, London ... stb, ezekben mind van évente!) Majd belinkelek csak a te kedvedért pár képet arról, hogy mennyire voltak koedukált tusolók pl itt-ott, ugyanis bizony vannak, azaz hogy nincs elkülönítve, hanem egyszerűen csak "tusoló", kész, ennyi, se lány, se fiú, vegyes.

Persze mint említettem a legelején, ehhez elsősorban egy egészséges psziché, egészséges mentalitás kell, de majd talán 50 év múlva itt is hasonló lesz.

És akkor ennyi, tényleg ez egy végtelen téma, és érdekes is, de itt nem akarok regényt írni. Mindenesetre a személyes megjegyzéseket inkább tartsd meg magadnak, legyél kedves, és maradjunk a témánál! Ha annyira lenne természetes a meztelenség nálunk is, mint sok más országban, akkor eleve nem lennének ilyen kérdések se pl ezen az oldalon (se).

Egyébként egy nagyon egyszerű dolog:

Te feltetted már magadnak a kérdést h vajon miért vagy szégyenlős? Mi okozza? tényleg a szerszám mérete vagy valami egész más? Én a másodikra tippelek, de azért kíváncsi lennék, mit mondasz!

2013. ápr. 1. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!