Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ti természetesnek...

Fiúk! Ti természetesnek veszitek, hogy egy általános szűrővizsgálaton az alsónadrág alá is benéz a doki? Tehát áttapintja a heréket, ill. hátrahúzza a bőrt is.

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 13:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

eyhay, ezt esetleg kifejtenéd, ha megkérlek?

"aki még szégyelős is ilyen helyen meg fogja oldani,de a többi amit itt össze hordtál,hazudtál,a nudizmus az már tök más téma,az már gázosabb"

Mi gázos konkrétan? És hol látsz ebben nudizmust?

2013. ápr. 1. 07:47
 22/32 anonim ***** válasza:
25%

Mondom priviben kaptam több kérdést és mindehol szerepeltél,hol nőként,hol férfiként írtál és a végén kiderült hogy csak egy fiatal vagy,aki össze-vissza írogat.Már kitöröltem így nem tudom ide másolni ezeket,ott is minden félét összehordtál.

Számomra,és szerintem az emberek 90%-ékának sem normális,egészséges szemlélet hogy pucéron végig bicikliznek a városon emberek,,aki szereti a meztelenséget van kijelölt strand,nyaralóhelység,turiztika,de sima strandon is megteheti,de nem hinném hogy minden féle helységen simán természtes és normális lenne.

Akiket te említesz azok sokszor ezzel akarják az emberek figyelmét felhívni valamire pl. állatvédelem,természet,betegek támogatása,vagy ne hordjanak bundát az emberek stb.,tehát valami cél miatt teszik!!!!!Figyelemfelkeltés eszközeként

De nem tartanám természetesnek,normálisnak ha valamelyik családtagon így tekerne velem szemben a városban:-),szerintem más sem,nem hinném hogy bárki örülnek ha az osztálytársa vagy munkatársa éppen így találkozna össze valamelyik családtagjával,pl az illető anyjával.

Mindennek megvana maga helye és ideje.

Amúgy a többség nem a szerszám méret,vagy a lányoknál a mell méretűk miatt szégyenlőssek.Sok oka lehet,nekem sok lány haverom is van,ott ők különböző bőrhibákról beszéltek egyszer nem nyiltak,de elszólták maguk,a célzást értettem,ami nem nekem szólt halkan,de elcsíptem amiről beszéltek,az egyik duci és csíkjai vannak,a másik meg nagy anyajegyről beszélt,de amit észrevették abbahagyták.

Hogy hogyan is értettem hogy aki nagyon szégyenlős az is megoldja koleszban,úszodában stb,hidd el le fog vetkőzni,elfog menni fürdeni,csak lehet előszőr csak az egyik barátja/nője társaságában,de utána megszokja a helyzetet é már nem jelent neki ezt gondot.Én tapasztalatam ezt.Amúgy táborba régebben jártam,meg úszodába és annak ellenére hogy bárhol és bárki előtt nem tolnám le a gatyám,ott simán az öltözőbe átöltözök,hidd el minden helyzet függő.Tapasztalatam haverom által,aki tök szégyenlős volt,hogy bizonyos helyzetben az ilyen emberek is fel tudnak oldodni ennyi.

De én nem olyan szégyenlősségre gondoltam hogy egy úszodába,koleszba egyik srác a másik előtt,vagy lány a másik előtt ne merne levetkőzni ill a tusolóba bemenni emiatt,ez mindig meg szokott szüni ott.

De Ausztria rokonaim sokan vannak és vannak akik szeretik a meztelenséget,de tudják hol a helye,nem akárhol,akármikor mászkálnak,ahogy ott is vannak akik meg nem.Ez ilyen egyszerű,nem vagyunk egyformák,de akik szeretik is a meztelenséget,az így való napozást azok sem mászkálnak így a főutakon,városban,vagy a kertjükbe,vagy nyaraláskor teszik meg,de ha valakit hívnak akkor erre figyelnek,de munkában,iskolában,városba menet természtesen fel vannak öltözve,nem futnak át a szomszédba.

Mondom nem vagyunk egyformák.Igen meztelenül születik mindenki,de már a kezdetek óta elfedjük a testünk különböző okok miatt,ne fázzunk,ne bökjön meg a tüske,ne égjünk le,mondom őslakok is elfedik ágyékkötövel a nemiszervük,hogy az bizonyos helyzetekbe ne zavarja őket,nők is elfedik magukat,még ahol félmeztelenül is mászkálnak,sokszor mégis a mellük kényelmi szempontból,hogy ne logjon össze-vissza,könnyebben tudjanak vadászni,halászni elfedik ezen időre.Valamint a ruhával a törzshöz tartozást,és ott is van hogy a törzsben betöltött helyüket is sokszor kifejezi,ahogy ott is vannak kiegészítők.A ruha mindig is jelen volt.

De az orvosok előtti nem levetkőzésnél meg arról van szó,hogy a nemiszerv a férfiasság szimbóluma részben és nem akarják akárki előtt elővenni,nem is mindig a szégyenlősségről van szó szerintem,sokszor arról,hogy nem mondja már meg hogy kinek mutattom meg és kinek nem.Meg ha korábban nem kellett ennek eleget tenni akkor én sem fogok.Amúgy meg nekem is számít ki az orvos,mert ha valami számomra visszataszító ember,akkor csá.Szeritnem itt arról van szó hogy az ő teste,hadd dönts el maga,én sem tolnám akárki előtt le mert orvos,sokféle orvos van,amúgy meg sok orvos melletti segítő,egészségügyis aki még tanuló az még elég fiatal hogy komolyan tudjon hozzáállni a test látványához.Van egészségügyis végzettségű haverom,na nem is ebben dolgozik,de komolytalanok,bizony ment a vihogás kezdeti időszakban amikor a gyakorlatuk volt.

De hogy mért nem természetes nekem a vizsgálat amit a kérdező ír,mert pár évvel idősebb rokonaimnál sem volt ez általános jelenség,apámnál sem,ott még katonaságnál sem vizsgálták őket meg,de ott is igen nagy eltérések voltak,másik rokonomnál le kellett tolni boxert de vizsgálat nem volt,akkor meg mi értelme is volt,nem értem.Saját korosztályomból is kevés ahol suliba lett volna vizsgálat,és ha már suliba bevezetik akkor akárhova bevezethetnék ami már nem tuti.Nekem baromira fontos maga az ember aki vizsgálna ilyen helyzetben,meg hogy milyen feltétlelek vannak a vizsgálathoz,amúgy én esetemben is ha én épp úgy vagyok hogy nincs hozzá kedven akkor már senki ne akarja megmondani hogy megnézetem vagy nem.Kíváncsi lennék amúgy hány tanár vállalkozna hogy ő is bemegy az orvoshoz ahogy a diákok is,na én erre lennék baromira kíváncsi,vagy hány szülő ezt a kérdést kellene feltennünk.

Én úgy vagyok az én testem és szeretem eldönteni hogy milyen vizsgálatot enged és kinek.

Amúgy nem vagyok úgy szégyenlős ahogy te gondolod,viszont nagyonsok gátlásos barátom van,ami eléggé hatással van rám,és ezért érdekel is a téma.Mint írtam járok úszodába,korábban táborokba is és soha a közös zuhanyzóba nem volt gondom,de nudista strandra nem mennék,nem az én világom,a meztelenkedés nekem nem jön be,meg más előtt here,vagy fityma vizsgálatot nem engednék,mert ez tök intim,magán vizsgálat,ehhez az orvoson kívül senkinek semmi köze,más előtt ne húzkojda nekem senki,hacsak azt én nem szeretném:-),szerintem ezzel jó páran így vannak,az még elmegy ha nem tudják megoldani és egyszerre két embernek kell bemenni(de ha tényleg nem lehet ezt megoldani másképp)és kicsit odébb hátrébb áll az illető és így azért megmarad az intimitás,a hátsómon kívül mást nem látna:-),de a többi az tabu.

Bonyolult téma mert ahány ember,annyiféle képpen látják az egész helyzetet,annyféle képpen élnek meg élethelyzeteket.De mondom zuhanyozni,átöltözni simán elmegyek táborba,koleszba,úsziba,de ez természetes is.

2013. ápr. 2. 19:52
 23/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amikor feltetted a kérdést, biztos nem gondoltál rá, hogy nagy az Isten állatkertje és ilyen szófosó lavinát indítasz el... :(

(De megnyugtató, hogy a maradék ideggyógyintézetekben is net-hez juthatnak a bentlakók...)

2013. nov. 19. 11:22
 24/32 anonim válasza:
49%
Minden évben megvizsgál a háziorvosom, a heréket áttapintja és a fitymát is hátrahúzza. Már hozzászoktam.
2014. okt. 9. 14:52
 25/32 anonim ***** válasza:
na jó, hát ha én mondatról mondatra válaszolnék, és meg is cáfolnám mindegyiket, de az egy újabb regény lenne, úgyh hagyjuk. van az a szint, amikor az embernek már elmegy az energiája az érveléshez :(
2014. okt. 10. 07:04
 26/32 anonim ***** válasza:

de akkor tényleg csakis kérdésre:

Igen, természetes, sőt el is várom egy iskolaorvostól, hiszen ki ha nem ő köteles szűrni a fiatalokat és az esetleges hibákat észrevenni?

Őszintén szólva sztem te is mérges lennél ha kifognál a fiadnak egy trehány iskolaorvost, majd aztán a fiad 30 évesen vallaná be h milyen gondjai vannak, de eddig sose merte elő hozni.

2014. okt. 10. 07:06
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem,általános vizsgálaton általános alsóneműig terjedő vizsgálatot veszek természetesenek,hiszen felnőtteknél is van általános vizsgálat,lányoknál is,ebbe a nemiszerv nem tartozik bele,

Az iskolaorvos vagy később a munkehely kirendelt orvosa nem urológus,vagy nőgyógyász.Ilyen érven a lányok külső nemi szervét is megnézhetné.Lányok mindjárt fel is háborodnának.

A legtöbb iskola orvos aki megnézi a herét,fitymát hozzá sem ér a gyerekhez hanem megkéri hogy húzza hátra egyszer a fitymáját és emelje meg a heréjét.Ez nem vizsgálat,ennyit a gyerek magának is el tud végezni.A heréket át kell tapintani ha rendesen meg akarja valaki nézni és nem lenne a gyereknek elég vagy felnőttnek egyszer hátra húznia a fitymáját sem.

Általános vizsgálat címén meztelen vizsgálatot nem veszek természetesnek,és nem hiába szakosodnak az orvosok sem.Egy felnőtt sem bízza magát sima orvosra ha altestével van gond,hanem szakorvoshoz megy vele.

A felnőtt orvos,és a gyerek orvos sem szokta évente a gatya tartalmát sem fiúknál,sem lányoknál nézegetni.

2014. okt. 11. 20:04
 28/32 anonim ***** válasza:

Tehát nem veszem természetesnek,ide nem urológus szakorvos megy,és sokszor nem tarják be a kulturált vizsgálatot sem.Aki negatív tapasztalatot szerez majd nem fog elmenni ha valóban szükség lenne elmennie ez biztos.

Amikor általános vizsgálatról beszélünk és diákról van szó akkor ide a lányok is idetartoznak,ott sem természetes alapból semmi ilyen jellegű vizsgálat.

És sokszor ki sem lehet szűrni,mert észre sem veszik ha baj van mert nem szakemberek.A fiataloknak arra lenne nemtől függetlenül szükségük hogy tudják milyen apró jelekre figyeljenek,merjenek kérdezni,kapjanak felvilágosítást akár.

nem a vizsgálatra kényszerítés a legjobb megoldás.

2014. okt. 11. 20:10
 29/32 anonim ***** válasza:
31%
igen,ez abszolút igaz. sztem is alapvető különbségek vannak a lányok és a fiúk vizsgálatánál. a lányoknál ez valahogy intimebb, ők mégis LÁNYOK ugye, de azért egy fiú legyen már tényleg fiú, és ne játssza el a hattyú halált csak mert le kellett tolni a boxert. Legyen már benne ennyi tartás és vagányság. most nem?
2014. okt. 15. 10:48
 30/32 anonim ***** válasza:

Ez nem vagányság,az nem vagány,aki ha más véleményen van nem meri kinyitni a száját,hanem a csorda után megy.

Az vagány aki ha másképp lát dolgokat mer nemet mondani és nem nyel le mindent,mer kérdezni és mer akár kérni is ha például nem megfelelőek a körülmények.

nekem nem természetes,ha az lenne akkor háziorvosnál,felnőtt orvosnál,gyerekorvosnál és később üzemorvosnál is bevett szokás lenne.

2014. okt. 22. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!