Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy kis segítség kéne. Furcsa?

Egy kis segítség kéne. Furcsa?

Figyelt kérdés
Az a helyzet velem, hogy a netről rájöttem, hogy fitymaszükületem van. Még nem merek elmenni orvoshoz vele, mert nem tudom hogy mi van. Szóval. Igen kis méretű a péniszem, körül-belül 6cm. Én arra tippeltem, hogy a fitymaszükület miatt nem nőtt meg nagyobbra. Most ha elmegyek orvoshoz, és körül metél, vagy esetleg csak egy kicsit vág, vagy csak a bőrt, akkor meg fog nőni a pénisz? Vagy levág belőle, aztán b*szhatom, mert még kissebb lesz?
2009. nov. 4. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kiló?

Lehet, ha kövér vagy, normális a 6 centi!

2009. nov. 5. 02:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, 16 évesen épp hogy elkezdtél serdülni, még rengeteget nőhet a kukacod! Mindenképpen menj urológushoz, ő megnézi, valóban fitymaszűkűleted van-e. Ha igen, a fitymát levágják részben, vagy teljesen (részleges vagy teljes körülmetélés), így megszűnnek a gondjaid, sőt, később sem lesz problémád a szűkület miatt nem megfelelően mosott, túrós gyulladásokkal, nem fogod össze-vissza fertőzni a barátnődet és a szex sem fog fájni. Ne félj, csak a fitymát, azaz a makkodat fedő bőrt szabják meg, nem a péniszedből vágnak! Nem lesz ettől rövidebb!

A jelenlegi méretedet és a korodat tekintve nincs mit szégyelned, irány az orvos!

2009. nov. 5. 09:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Na közbe megmértem, 8 centiméter mereven, és elég vékonyka. Valószínüleg fitymaszükületem van, mert alap állapotban hátra tudom huzni kicsit, de akkor sem a makk mögé, viszont merev állapotba allig birom megmozdítani. Szóval szerintetek ha most elmegyek urulógushoz, körülmetél, akkor utána még nőhet? Én ahhoz kapcsoltam azt, hogy kicsi, mert a fitymaszükület miatt nem tudott tovább nőni. 16 vagyok, azért még elég sokáig fogok serdülni,nem? Így is elég későn érő vagyok, a hasamon csak a köldök alatt van egy kis csik szőr, meg szétszórva apróbb kis piheszerű szőrök. Az arcomon csak kicsit a bajusznál, meg az államnál nő, most kezdett el a pajesznél. Ez gondolom azt jelenti, hogy még csak most érek.
2009. nov. 8. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi úgy tanultuk(én szoc.gondozónak tanulok,alapból meg gyerekápoló vok),hogy 24 éves koráig fejlődik,érik,nő egy"gyerek".
2009. nov. 8. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp el kell menned orvoshoz, nem kell félned és szégyenkezned sem. Az orvos el tudja dönteni, hogy mit lehet tenni a fitymáddal (nem biztos, hogy körülmetélés lesz belőle). A péniszedből semmiképp nem fog levágni! Persze nagyobb sem lesz emiatt. Lehetsz még szőrösebb és a méreted is növekedhet még az életkorodnál fogva. Viszont, ha szükségesnek látja az orvosod elküldhet olyan (hormon)kezelésre ahol a méreted és szőrzeted növekedését is fokozhatják.
2009. nov. 8. 20:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Ja nem azért irtam a szőrös dolgot, hogy panaszkodjak, hanem hogy körülbelül meg tudjátok becsülni, hogy milyen állapotba lehetek "lemaradva". A szőrösödéssel nincs probléma, mert a lábam csupa szőr, meg kb deréktől lefele.. Eddig köszönöm a válaszokat, még várom a további segítségeket.
2009. nov. 8. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
lehet hogy a doki csak kenőcsőt ír fel,ha nem muszály nem metéltesd körül magad,egyébként 18 éves korig még nőhet.Meg azt sem írtad milyen magas vagy,mert kisebb növésűeknél a biológia érés is lassabb,meg nem is mindenkinek lesz nagy.Az átlag egyébként 13-15cm.Ezt csak azért íróm,mert a srácok a sulib imádnak hencegni,kamuzni.mielőbb menj dokihoz,a körülmetéléskor egyébként a makkodat fedő bőrréteget távolítják el,szóval a hosszát nem érinti.
2010. márc. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!