Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy kis segítség kéne. Furcsa?

Egy kis segítség kéne. Furcsa?

Figyelt kérdés
Az a helyzet velem, hogy a netről rájöttem, hogy fitymaszükületem van. Még nem merek elmenni orvoshoz vele, mert nem tudom hogy mi van. Szóval. Igen kis méretű a péniszem, körül-belül 6cm. Én arra tippeltem, hogy a fitymaszükület miatt nem nőtt meg nagyobbra. Most ha elmegyek orvoshoz, és körül metél, vagy esetleg csak egy kicsit vág, vagy csak a bőrt, akkor meg fog nőni a pénisz? Vagy levág belőle, aztán b*szhatom, mert még kissebb lesz?
2009. nov. 4. 19:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az már se nagyobb se kisebb nem lesz.De mindenképpen menj el dokihoz,mert szűkülettel fáj ha együtt vagy lánnyal :)
2009. nov. 4. 19:53
 2/17 A kérdező kommentje:
De most ha vág belőle, akkor valószínüleg kissebb lesz, nem?
2009. nov. 4. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Erről minden kérdésedet akár a neten is felteheted igazi szakértőknek. A lényeg hogy tényleg menj el orvoshoz!
2009. nov. 4. 20:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem a végéből vágnak így kisebb nem lesz... Viszont nagyobb sem.

Merev állapotban 6 cm?

Hány éves vagy?

2009. nov. 4. 20:06
 5/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne kisebb??? a bőrt "igazítja" meg, hogy fel tudd húzni róla.Mereven ennyi inkább ezt írd meg?Ha nem mereven mérted az nem számít!Ha merev fáj, ha hátra húzod a bőrt? Hátra tudod egyáltalán?Hány éves vagy? Mert lehet, hogy még nőhet.Ezekre válaszolj, és akkor tudunk segíteni esetleg :)
2009. nov. 4. 20:11
 6/17 A kérdező kommentje:
De sajnos mereven mértem.:S:S Nemsokára 16 éves leszek. Változó a hátra huzás, de sose tudtam teljesen a makk mögé húzni.
2009. nov. 4. 20:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Na, végre :).Ezek már hasznos infók.Mutasd meg orvosnak, szedd össze a bátorságod, mert akadályozhat ha együtt vagy egy lánnyal!
2009. nov. 4. 20:18
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, azért még nyugodtan irhat bárki, hogy szerinte mi van. És van rá esély, hogy nőjön még? Mert ez elég ratyi így.
2009. nov. 4. 20:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem néztél még utána neten? szerintem olvasgass erről, hogy nőhet-e még.
2009. nov. 4. 20:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen 6 cm amikor feláll?

fitymaszűkületed akkor van, amikor mereven nem tudod a fitymádat a makk pereme mögé visszahúzni

az is lehet hogy letapadt

menj el vele orvoshoz

nem a fitymszűkület miatt nem nőtt meg nagyobbra

nem fognak levágni a végéből

16 évesen hogy gondolhatsz ilyet?

2009. nov. 4. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!