Ma meglátogattam az urológust mivel egy ''hosszu seb'' és egy csomó található a péniszemen. Azt mondta kicsi ciszta csomó amivel nem kell semmit és a sebre azt mondta természetes, h ott van. Képpel. Csak szerintem nem természetes?
Más: a sebből néha genny szokott folyni, ha a képeket jobban megfigyeljük is látjuk is rajta a lyukat.
Ha begyógyul (vagy legalább gyógyulásnak indul), akkor a piros terület egyre kisebb lesz (optimális esetben eltűnik). Az is lehet, hogy a gennyesedés megszűnésétől csak annyit várunk, hogy ne legyen (vagy minél kevesebb legyen) fertőző közeg a műtéti területen, így az később gyorsabban, jobban gyógyul.
Az meg hogy mit akarnak csinálni, ők tudják, meg kell majd kérdezni őket. Illetve megmondani, hogy te hogy látod, hol van baj (a ciszta, a seb, stb.) és akkor legalább nincs az, hogy nem szóltál – lehet hogy alapból csak a sebbel kezdenének valamit, nem tudom.
Mindenesetre ez így nem teljesen igaz. Egyetlen egy lyuk van a seben, kb a közepén és nem is olyan kicsi. Szerintem a ciszta és a seb nem is függ össze, bár nem tudom.
Annyit szeretnék csak ,h a piros csík a lyukkal tűnjön el és a cisztát vegyék ki. Most 3 hétig kenegetni fogom, közben vérre is kell mennem. Majd ha megyek vissza az orvoshoz, lehetséges még a vérvételnél megkérdezem ,h mit műtenének ha nem gyógyul be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!