Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma meglátogattam az urológust...

Ma meglátogattam az urológust mivel egy ''hosszu seb'' és egy csomó található a péniszemen. Azt mondta kicsi ciszta csomó amivel nem kell semmit és a sebre azt mondta természetes, h ott van. Képpel. Csak szerintem nem természetes?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Más: a sebből néha genny szokott folyni, ha a képeket jobban megfigyeljük is látjuk is rajta a lyukat.

2013. szept. 10. 14:54
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Én 17 éves vagyok, a barátnőm 16 de még nem sietünk sehová, én nem is fogok, csak majd ha ő is szeretné :) Természetesen gumival, igen az orvosom is mondta ,h majd felszivodik de már lehet több mint két éve itt van és nem tűnik úgy mintha gyógyulna. És arra a hosszú sebre nem gondoltam volna ,h a ciszta miatt van. Azt hittem az teljesen más betegség. De majd ahogy tudom felkeresek egy bőrgyógyászt mert zavarni nem zavar, csak esztétikailag csúnya.
2013. szept. 11. 00:45
 12/36 anonim ***** válasza:

Esztétikailag? :)

Ne viccelj már..... ki a francot érdekli ez? Tényleg azt gondolod, hogy egy lányt az fog érdekelni, hogy mi van rajta?

A kurvt nem érdekli, mert pénzt kap érte. Az egyszeri lányt, mert más miatt jöttél be neki, és valószínűleg kanos a lány ( egy északára amúgy is sokat bevállalnak a lányok- fiúk egyaránt). A barátnődet nem érdekli, mert szeret, és nem a péniszed látványáért szeretet beléd, mivel nem is hiszem, hogy a megmutatása után történt az első nagy pillanat.

Itt egyedül te vagy a gubanc. Téged zavar, te beszéled be magadnak, hogy gond, és már már ha sokat agyalsz rajta, akkor téveszméid lesznek emiatt, sőt feleslegesen stresszeled magad, emiatt pedig egyéb kudarcok is érnek, és beindul az ördögi kör.

Egyébként is gumival fogod csinálni, és ha gumiban csinálod, akkor egy árnyalattal sötétebb gumit veszel, és a kutya sem fogja látni, hogy ott egy heg/seb van/volt.

Ne parázzál emiatt. Próbáld ki a propoliszos krémet. Elmész egy piacra, vagy keresel ahol élsz méhészt, és rendelsz tőle propoliszos krémet. Szerintem segíteni fog, meggyorsítja a folyamatot, mivel mondom nekem is helyre tette.

2013. szept. 11. 09:04
 13/36 anonim ***** válasza:

Érdekes.

A seb amit mondasz, az pont a középvonalon fut, ami akkor keletkezik, amikor kialakulnak a hím jellegek embriókorban: e mentén a vonal mentén „forr össze” a test két oldala.

Na most ez normális esetben vagy nem észrevehető, vagy valamennyire barnább szokott lenni a környezeténél; lehet sima, lehet kiemelkedő; és lehet egyenes, de akár cikkcakkos is (utóbbi mondjuk valószínűleg nem teljesen normális, de nem tudom ^^). Olyat még, hogy ilyen piros legyen, még nem láttam, arról meg hogy gennyezzen, szintén nem hallottam még.

Mindenképpen megnézetném másik orvossal (andrológus, bőrgyógyász, urológus), hátha többet tud mondani.

Volt már valaha olyan, hogy a vonal mentén felrepedt? Esetleg gyerekkorodban, amire nem emlékszel?

2013. szept. 11. 21:07
 14/36 anonim ***** válasza:

+ még az előzőhöz hozzáfűzném:

Gennyesedés ellen jó lehet a Tetran kenőcs és a terület fokozott tisztán tartása; a seb hámosításához pedig a Neogranormont tudnám ajánlani.

2013. szept. 11. 21:10
 15/36 A kérdező kommentje:
nem pont a péniszem közepén van hanem kicsit oldalt. Üreges, épp a minap vettem észre ,h a sebbe tudok vizet engedni és akkor kidudorodik a seb.
2013. szept. 12. 14:55
 16/36 A kérdező kommentje:

+ ha ez az a forradás, akkor valahogy esetleg kicsit javítani rajta? Hogy ne legyen ennyire úgymond kint? Vékonyítani,világosítani?

És ha ez az akkor miért üreges?

2013. szept. 12. 15:39
 17/36 anonim ***** válasza:
Üregesnek semmiképp sem kéne lennie, valószínűleg azért is gyullad be ott, mert bemegy alá idegen anyag. Nézesd meg bőrgyógyásszal, lehetőleg minél előbb. Mióta van is ez így?
2013. szept. 12. 17:01
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom mióta de nagyon zavaró. Remélem van rá megoldás és ha teljesen nem is de azért valahogy lehet azon segíteni ,h ne látszódjon ennyire.
2013. szept. 12. 21:13
 19/36 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik orvoshoz! Ez ránézésre inkább sipolynak tűnik, nem sima cisztának. Olvass utána! Elméletileg nem okoz panaszt, de ha felülfertőződik és begyullad, az már lehet kellemetlen! Magától pedig nem fog elmúlni.
2013. szept. 15. 21:39
 20/36 A kérdező kommentje:
Bőrorvoshoz fogok elmenni ő is megtudja állapítani ,h mi ez? vagy inkább egy másik urológushoz menjek?
2013. szept. 15. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!