Gyógyulhat és eltűnhet hüvelyfali ciszta természetes gyógymóddal műtét nélkül?
Szerintem simán fel is szívódhat.
Mit mond az orvos?
Ciszta lehet csak egy vizes kis buborék.
Igen, tudom. Dokinak fogalma sincs, ezért mintavételt javasol.
El akarom kerülni a kórházi befekvést (ha lehet) a kisgyerkőcök miatt.
Szia!
Egy ismerősömnek is cisztát találtak a hüvelyében. Félt a műtéttől, és az egyik közös ismerősünk ajánlott neki egy alternatív gyógymódot erre. Kapva kapott az alkalmon, mert gyógyulni akart. Elmentünk együtt erre a biorezonanciás vizsgálatra, csak 1 órát tartott, persze mondanom sem kell hogy fájdalommentes volt. Kapott 10 kezelést és természetes készítményeket. Visszamentünk 6 hét múlva kontrollra, és meglepő volt az eredmény, mert látványosan visszahúzódott neki. Azóta is kapja a kezeléseket, teljesen jól van, és örül hogy nem kellett műteni.
Nézd meg a honlapjukat, találsz rajta több infót, mert nem csak ezt tudják kezelni : [link]
Szívesen, remélem jobban leszel és rászánod magad erre a vizsgálatra. Megtaláltam amúgy a videót, ott pontosan megnézheted, hogyan vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!