Gyógyult már meg valaki, Pajzsmirigy alulműködésből természetes gyógymóddal?
Alulműködés esetén sok jódtartalmú ételt kell fogyasztanod és jódozott sót használnod.Kerüld a zsír fogyasztását,mert hogy ne növekedjen tovább a koleszterinszinted.
Régebben találtam a neten olyan oldalt,ahol felvoltak sorolva azok a zöldségek-gyümölcsök,amelyek csökkentik és
amelyek növelik a pajzsmirigy működést.Keresgélj a google-ben,remélem neked is sikerül megtalálnod.
Köszönöm szépen a válaszod!
A vérképem tökéletes, jó a koleszterinem is!
Egy csillag van az a TSH 6.827! Nem is értem, hogy, teljesen el vagyok keseredve! Most 2 hónapja hagytam abba a szoptatást és csak csináltattam egy teljes vérképet!
A vérnyomásom is inkább alacsony! Ma már jó sósan ettem, direkt vettem jódozott sót! Utána nézek a táplálkozásnak, és remélem helyre fog jönni a pajzsmirigyem!
Sajnos most nem találom azt a jó oldalt,amit emlitettem neked,ahol felvoltak sorolva zöldségek gyümölcsök,melyik mire jó.
De küldök egy másik linket,ez is érdekes.
Közben azt olvastam,hogy a cseresznye jó hatással van pajzsmirigy alulműködésre.
Nyugi, a terhesség utáni hypofunkció sokszor csak átmeneti, majd pár hónap-fél év múlva ha nem jön helyre, akkor kezd el ezen aggódni.
Amúgy nagyon NEM ajánlom, hogy a jód bevitelt úgy fedezd, hogy sok jódozott sót eszel, mert a sok só nem egészséges! Inkább egyél tengeri ételeket, azok tartalmaznak sok jódot.
Nagyon köszönöm a segítséget, megfogadok minden tanácsot!
Igen, tényleg hülyeség a sok só, mert sok mindenre pedig nem jó!
Holnap, remélem kapok privát ultrahangosnál időpontot, és okosabb leszek!
Köszi a linket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!