Milyen természetes gyógymódot tudtok cukorbetegség gyógyítására?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 14:52
1/5 anonim válasza:
Állítólag a Béresnek van egy teakeveréke, de az sem ggyógyít ki senkit, legfeljebb normalizálja a vércukorszintet. 40 éve vagyok inzulinos cukorbeteg, de még egyetlen orvos sem tudott kigyógyítani belőle. Tehát csak az inzulinba bízom, na és aki tablettás II. típusu az meg a gyógyszerébe bízhat, amit szakorvos ír fel. Úgyhogy részemről Passz!!
2/5 anonim válasza:
A nem inzulinfüggő cukorbetegség nagy lemondások árán karban tartható szigorú diétával. De ezt az orvossal kell megbeszélni.
3/5 homo ludensz válasza:
Tavaly vérvétel eredményeképpen mondja a háziorvosom hogy magas a cukorszint és felírta a gyógyszert. Körben ültettünk lucernát és minden nap összeturmixoltunk egy pohárral. Fintorogva de megittam. A következő laborvizsgálatnál már normális volt az érték. Szedek azért egy felet mivel télen nincs lucerna az idén meg nagyon silányan kelt ki. Nekem egyszer sikerült az tény,szeretek mindent kipróbálni.
4/5 anonim válasza:
Gyógynövényből babhüvely,vitaminból króm.Mindkettő mellé számos embert tudok állítani,akinek hatásos volt.A króm ásványi anyag mindenképpen szükséges ilyenkor,több gyógyszert szedő elhagyhatta szedésével a tablettáit,és voltak inzulinos páciensek is,akiknek csökkenteni kellett az adagjukat.
5/5 Kriszta7 válasza:
csodalatosgyogyulasok.hu
itt vannak olyanok akik meggyógyultak és akik segítettek nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!