Ma meglátogattam az urológust mivel egy ''hosszu seb'' és egy csomó található a péniszemen. Azt mondta kicsi ciszta csomó amivel nem kell semmit és a sebre azt mondta természetes, h ott van. Képpel. Csak szerintem nem természetes?
Más: a sebből néha genny szokott folyni, ha a képeket jobban megfigyeljük is látjuk is rajta a lyukat.
Valószínűleg igen. De ha az, amire gondolok (ami gyakorlatilag biztos), akkor azzal inkább a sebészetre menj. Persze a lényeg, hogy valaki más is lássa és mondjon rá valamit. Egyébként a heg mentén a lyuk/lyukak azért keletkeznek, mert a sipolyban lévő folyadék azon keresztül űrül.
Tartsd mindenképpen tisztán! Mosd rendszeresen, mert ha begyullad, az állítólag fájdalmas lehet és nehezen jön rendbe!
Gondolom amit kaptál az a fertőtlenítést szolgálja. Amivel pedig az is előfordulhat, hogy magától beforr végre ez a seb, és akkor nem lesz szükség további beavatkozásra.
Ha jól csinálják és a tested is úgy akarja, akkor a műtét után jobb lesz a helyzet, mint előtte :)
A piros hosszú seb, ahol a "járatok" (a kis pontok, amikből folyadék folyik) vannak, a kezelést követően valószínűleg vékonyodik és halványul majd, a lyukak is eltűnnek.
Nem gondoltam volna, hogy műtét nélkül is gyógyítható lehet, bár nem vagyok orvos, remélem sikerül! :)
Hogy pontosan milyen lesz, azt előre nem hiszem, hogy meg lehet mondani.
Szóval ne számítsak normális péniszre már? (ahol sem a seb, sem a operáció utáni heg nem látszik?)
Javulásra azért számíthatok?
Nem. Ezt sem mondtam azért.. :) Csak azt, hogy előre nem lehet megmondani, hogy pontosan milyen lesz. Maximum az orvos tud majd mondani valamit annak függvényében, hogy milyen lesz a további kezelés (lesz-e egyáltalán műtét pl.).
De ne aggódj! Attól még "normális" a péniszed, hogy esetleg marad rajta egy halvány csík!
Nem. A csík a lyukas részek miatt van. Ha kezelik, tuti halványodni fog.
Ebben nem vagyok biztos, de elvileg azért lesz maga a sebhely/csík, mert 1-1 járat begyógyul és kialakul helyette egy másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!