Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma meglátogattam az urológust...

Ma meglátogattam az urológust mivel egy ''hosszu seb'' és egy csomó található a péniszemen. Azt mondta kicsi ciszta csomó amivel nem kell semmit és a sebre azt mondta természetes, h ott van. Képpel. Csak szerintem nem természetes?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Más: a sebből néha genny szokott folyni, ha a képeket jobban megfigyeljük is látjuk is rajta a lyukat.

2013. szept. 10. 14:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen. De ha az, amire gondolok (ami gyakorlatilag biztos), akkor azzal inkább a sebészetre menj. Persze a lényeg, hogy valaki más is lássa és mondjon rá valamit. Egyébként a heg mentén a lyuk/lyukak azért keletkeznek, mert a sipolyban lévő folyadék azon keresztül űrül.

Tartsd mindenképpen tisztán! Mosd rendszeresen, mert ha begyullad, az állítólag fájdalmas lehet és nehezen jön rendbe!

2013. szept. 16. 01:52
 22/36 A kérdező kommentje:
Ma voltam bőrorvosnál. Nem mondta meg ,h mi ez de adott rá egy krémet és még egy valamit amivel mosnom kell. 3 hét múlva ismét kell mennem ha nem javul akkor operáció. Azt mondta felvágják és összevarrjak. Az lenne a kérdésem ,h mennyire fog a varrás látszódni a péniszemen és a piros hosszú seb el fog tűnni?
2013. szept. 30. 11:50
 23/36 anonim ***** válasza:

Gondolom amit kaptál az a fertőtlenítést szolgálja. Amivel pedig az is előfordulhat, hogy magától beforr végre ez a seb, és akkor nem lesz szükség további beavatkozásra.

Ha jól csinálják és a tested is úgy akarja, akkor a műtét után jobb lesz a helyzet, mint előtte :)

2013. szept. 30. 19:57
 24/36 anonim ***** válasza:

A piros hosszú seb, ahol a "járatok" (a kis pontok, amikből folyadék folyik) vannak, a kezelést követően valószínűleg vékonyodik és halványul majd, a lyukak is eltűnnek.

Nem gondoltam volna, hogy műtét nélkül is gyógyítható lehet, bár nem vagyok orvos, remélem sikerül! :)

Hogy pontosan milyen lesz, azt előre nem hiszem, hogy meg lehet mondani.

2013. szept. 30. 20:34
 25/36 A kérdező kommentje:

Szóval ne számítsak normális péniszre már? (ahol sem a seb, sem a operáció utáni heg nem látszik?)

Javulásra azért számíthatok?

2013. szept. 30. 21:27
 26/36 anonim ***** válasza:

Nem. Ezt sem mondtam azért.. :) Csak azt, hogy előre nem lehet megmondani, hogy pontosan milyen lesz. Maximum az orvos tud majd mondani valamit annak függvényében, hogy milyen lesz a további kezelés (lesz-e egyáltalán műtét pl.).

De ne aggódj! Attól még "normális" a péniszed, hogy esetleg marad rajta egy halvány csík!

2013. szept. 30. 22:21
 27/36 A kérdező kommentje:
én attól tartok ,h a operáció után is ott marad az a piros hosszú csík és csak a lyukas részét fogják kezelni.
2013. okt. 1. 15:46
 28/36 anonim ***** válasza:

Nem. A csík a lyukas részek miatt van. Ha kezelik, tuti halványodni fog.

Ebben nem vagyok biztos, de elvileg azért lesz maga a sebhely/csík, mert 1-1 járat begyógyul és kialakul helyette egy másik.

2013. okt. 1. 16:14
 29/36 anonim ***** válasza:
Ha meg kell operálni és utána összevarrják,akkor egy vékony halvány csík marad a metszésnek és a varrásnak megfelelően,ami természetesen előbb feltűnőbb lesz,azután szépen halványodni fog. Ha nem hívod fel rá a figyelmet nem fogják észrevenni és téged sem fog zavarni semmiben. Persze csúnyább lesz,ha keloid hajlamod van,akkor csúnyább lehet a seb,de ezt már észrevetted volna,mert ilyenkor minden seb csúnyábban gyógyul.
2013. okt. 1. 17:42
 30/36 A kérdező kommentje:
Nos de én ezt az egészet nem értem. Az orvos minek írt fel kenőcsöt? A seb ettől ugyebár begyógyulhat, de a hosszú piros csík ugyan úgy látható lesz, szerintem. Engemet pedig nem a lyuk zavar hanem a kinézete. Ha elmegyek az operációra, akkor a cisztát is kiveszik?
2013. okt. 1. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!