Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy beszéljek erről a fiammal...

Hogy beszéljek erről a fiammal? Még ma szeretnék!

Figyelt kérdés
A fiam 13 éves és múltkor takarítás közben egy kinyomtatott lapot találtam az ágya alatt, ami fiú kamasztémákról szólt pl.:maszturbálás,szőrösödés,erekció stb. Múltkor pedig menten volna be a szobájába,de láttam, hogy a szőrösödő nemi szervét nézegeti, ezért inkább csendben távoztam, mert ha szólok neki akkor az nagy megaláztatás lett volna. Tudom h érdekli a téma és kéne ezekről beszélnem vele. A férjem jelenleg Németországban van, ezért rám maradt a feladat. Telefonról írok és ez nem nyitja meg a privátot,ezért üzit NE írjatok!

2013. szept. 8. 08:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nem ugyan az !!!
2013. szept. 9. 23:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Lehet már későn irok és nem figyeled a kérdést. De én 13 éves lány vagyok és a suliban már 2x volt felvilágosító óra anyáék mégsem beszéltek velem ilyenekről eddig. Pedig 11 éves korom óta menstruálok és amikor megjött anya akkor is csak annyit mondott, h "oké". De szoktam beszélni a menstruációról, sexről, stb. barátnőimmel, osztálytársakkal, és a neten is olvasgatok. ugyhogy a dolgok nagy részét már tudom. Bár sokkal jobb lett volna ha anyával már olyan 11 éves korom körül beszéltünk volna ezekről, de sajnos nálunk az ilyenekről való beszélgetés ,ha nem is azt mondom hogy tabu, de nem igazán beszélünk ilyenekről. Viszont én azt tanácsolom saját magamból kiindulva, hogy már igazából az a pár hónap nem számít amíg hazaér az apja és inkább ő beszéljen vele.(én sem örülnék ha apummal kéne)
2013. szept. 14. 16:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai fiatalok,de még akár a 10-15 évvel idősebbek is 13 évesen már elég sok mindennel tisztában voltak,lányoknak max. a mensiről beszélt a szülője,fehér folyásról,betét használatról,fiúknál szőrősődés,de volt hogy mire beszélt volna a szülő a gyereknek már nem is volt aktuális,de a sexről nem annyira,most mégis mit beszélt volna a szülő, a anális,orális sexről 13 évesen senki nem az anyával akar beszélgetni.A felvilágosítás a kotonnal kimerül sok helyen,vagy abszolult nem beszélnek róla.Az internet világában meg mindenhez hozzáférnek a fiatalok,mi pl ifi magazinokat olvastunk és ott is voltak ilyen sexulogusnak írt kamasz kérésédek,jókat nevettünk,de jó volt olvasni őket.Megoldják.

Az szép gondolat,hogy foglalkoztat a kérdés,hogy beszélj vele vagy sem,de elég ha csak megemlíted hogy van kérdése vagy bármi a serdülésről.

De amúgy 13 éves gyereknek nem az anyjának kell már rég takarítani a szobáját,ha ez rendszer,jó lusta gyerek lesz belőle,és ha meg nézegeti a szerszámot csukja be az ajtót.

2013. szept. 15. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!