Hogy beszéljek erről a fiammal? Még ma szeretnék!
Számtalan esetről hallottam,mikor a nagy fíúval ilyenről szerettek volna beszélni.A fiú egyszerűen csak annyit mondott,már mindent tudok,nincs szűkségem a továbbiakra.
Már lépett is tovább .A szülők,vagy szülő,csak néztek .
Ilyen dolgot a szülő sem erőltethet a gyerekére ,mert abból nagyobb bajt is csinálhat .
A témával kapcsolatosan egy neves gyerek pszhichológus a következőt mondta .Ez a korosztály szívesebben beszélget a témáról a neten megismert idegenekkel,mint a szüleikkel,tanáraikkal,családtaggal,közeli ismerőssel.
Még a barátaival sem oszt meg mindent .
Erre pontosan itt van ez az oldal.Csak végig kell a kérdéseket olvasni .Ez akár egy kategória is,lehetne itt.
Természetesen csak azzal beszélget itt is ,aki iránt bizalmat érez .A bizalmatlanságot egy pillanat alatt megérzik .Ott azonnal megszűnik a beszélgetés is .
Sajnos itt nagyon sok válaszoló szórakozik is ezekkel a fiúkkal .Lecikizik,különböző baromságokat írnak nekik .
Ezeket én is helyre szoktam tenni,volt mikor nagyon keményen,ezért még le is tiltottak .
Az ilyen dolgokról csak baráti szinten ,őszintén,és csak tegeződve lehet,mondta a pszi.szakember .
Ez bíztos is hogy így lehet,én magam sok fiú kérdésére,adok korrekt választ,és írok privátban is .
A viszont válaszuk a következő szokott lenni .
Végre egy normális ember,akivel ilyenről is normálisan
lehet beszélgetni .Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Ezzel most nem magamat akartam megdicsérni .
Már a TE fiad is írhatott ide is,csak nem tudsz róla .
8.40 es.
Más egy lánnyal beszélgeti ,és más egy fiúval.
Arról nem is beszélve,a téma sem teljesen egyforma ,csak
vannak olyanok is .
Nézd ezt a mai fiatalok nem beszélik már meg annyira szüleiktől,a média,az internet a tv minden a sexualitást mutatja,folyton ezt látni,erről hallani,sok mindent látnak a fiatalok és beszélnek meg egymás között,vagy az interneten is sok mindent megnéznek,megkérdeznek.
Annyit tudsz tenni,hogy leülsz és beszélsz vele,hogy tudom fiam hogy kamaszodsz ha bármi kérdésed lenne a serdülésről,vagy bármiről nyugodtan fordulhatsz hozzám,bármit megbeszélhetünk.Felajánlani fellehet a felvilágosítást,de nem lehet ráerőltetni.Az meg valóban normális,hogy megnézi a testét,hogy normálisan fejlődik vagy sem.
Ajánld fel neki azt ha van vmi kérdése arra szívesen válaszolsz. Nem kell egyből kérdeznie, gondolja végig. 13 évesen az ember általában már sok mindent tud, de van amit nem, meg van amit teljesen rosszul.
vagy nézd végig miket szoktak itt kérdezni a 12-13 évesek.
várj csak:
elég nagy e a pénisze - ez genetika kár rajta aggódni
egyik heréje lejjebb lóg - másnak is
fitymája nehezen jön le merev állapotban - kádban ülve tágítgassa
ja és nyugodtan annyit maszturbáljon amennyit jólesik, ettől nem áll meg a fejlődésben
nagyjából ezek a standard kérdések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!