Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mit kéne csináljak...

Szerintetek mit kéne csináljak? (fitymaszűkület)

Figyelt kérdés
Körülbelül 4hónapja voltam urulógusnál. azzal a panasszal mentem oda mert túl rövidnek találtam a fityma fékem. el is végezték a műtétet ami jól sikerült mert nem látszik semmi heg,de még sem várt eredményt kaptam. lankadt állapotban a bőrt a péniszemen fájdalom mentesen hátra tudom húzni ameddig csak akarom nincs kellemetlen érzés. viszont ha erekcióm van a fitymám nem húzódik hátra magától,hátra tudom húzni egészen a makkom alá de fáj szúró érzésem van. mit kéne tegyek? nem nagyon akarok még egyszer urulógushoz menni pláne nem körül metélés miatt. amikor elvégezték a fitymafék műtétet az orvosok nem mondták h fityma szűkületem is van.

2013. aug. 23. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló esetet mesélt el egy fiú nekem is .Visszament a dokihoz,hogy mégsem tudja hátra húzni.A doki aztán kézbe

vette a dolgot,és hátra is húzta egy pillanat alatt .

Nem kell kényeskedni,mondta .Húzkodni kell,és menni fog .

Hát olyan fájdalmam volt,majd be sza**am,írt a srác .

2013. aug. 23. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
32%

Hali!

_ Hány éves vagy?

"viszont ha erekcióm van a fitymám nem húzódik hátra magától,hátra tudom húzni egészen a makkom alá de fáj szúró érzésem van."

_ HOL és MI fáj?

"mit kéne tegyek?"

...

"amikor elvégezték a fitymafék műtétet az orvosok nem mondták h fityma szűkületem is van."

_ Ezt még eddig ne írjuk le, hogy fitymaszűkületed van. Először válaszolj a fenti kérdéseimre. Rendben?

S még vmit tegyél meg!

1.) Mindenhol olvas6od, hogy az urOlógus nem U-val, hanem O-val írják. Apróság, de fontos.

2.) Légyszi', használj vesszőt(,) a mondatrészek elválasztására, mert annyira 1befolyik, amit írsz, nem is hinnéd! És nemcsak te csinálod ezt! Rengeteg kérdező sem figyel erre, úgy várna mind1ik segítséget másoktól, hogy ő nem tesz mindent meg annak érdekében, hogy irományát (rosszabb esetben zagyvaságát), legalább helyesen értelmez7sék! >>Privikben is nagy problémát okoz ez, nekem legalábbis igen.

FIGYELJ ERRE te is ODA!

Ha nem használsz írásjeleket, mondatkezdő nagybetűket, össze fog folyni, amit írsz! :-o

Ne haragudj, hogy ilyenekkel traktállak, de bízom abban, hogy te is, meg aki még segélykérő olvassa, megértitek, hogy IGENIS SOK értékes IDŐT ELVESZ tökfölöslegesen .C.S.A.K. .A.Z., HOGY mi segíteni szándékozó jóérzésű emberek A LEVELEITEKET ADDIG-ADDIG RÁGJUK//RÁGJUK ÁT, AMÍG KITALÁLJUK, HOGYAN IS KELL AZOKAT ÉRTELMEZNI!!! :-o Oké?

Üdv: EE

2013. aug. 24. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!