Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudom, volt már sok ilyen...

Tudom, volt már sok ilyen kérdés de ez tényleg nem normális szerintem. Mit tudok vele tenni és miért ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 éves vagyok, és az a problémám hogy a péniszem nyugalmi állapotba 7-8cm , merev állapotban meg kb 10-11cm. Meg kicsit kicsinek találom a jobb herémet a bal kétszer akkor szerintem nagyon kicsi a jobb. Vastagságra sem vastag egyáltalán:( Tudom nem a méret a lényeg de kb orvoshoz sem merek menni(rövid fityamfék) mert kiröhög. Nem lehet vele valamit csinálni amitől nőne még...Egyáltalán igy hogy lehet szexuális életet élni 11cm-el na de az ugye elejétől végéig...Irjatok pls!
2009. okt. 28. 13:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kösz hogy szántál rám időt. Igy nézve a grafikont tényleg sántít sok ember állítása. Valahogy nem is birom elképzelni hogy másnak is "csak "ekkora lenne.:( Na mindegy megelégszek ezzel 11cm majd csak nől még:)
2009. okt. 29. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Butaság,hogy félsz orvoshoz menni! Miért röhögne ki? Mindennap számtalan fütyköst lát, kicsit, nagyot, büdöset, gyulladtat, löttyedtet, miért pont a te 11 cm-en akadna fenn? Valóban valamivel kisebb az átlagnál, de hidd el, hogy ha elég intelligens párt találsz magadnak (legalább te nem az első randi után lepedőt gyűrők táborát fogod növelni, hanem időt szánsz, hogy jól megismerd a lányt) és figyelsz rá, hogy más módon is ingereld (ez amúgy is, "térdig érő" pénisszel is illendő), akkor minden rendben lesz a nemi életeddel is.

Inkább a herédre kellene figyelned. Ha az egyik valamivel kisebb, az természetes, de ha szembetűnő a különbség, akkor mindenképpen azonnal orvoshoz kell fordulni. Ne áltasd magad azzal, hogy azért nem lehet baj, mert már régebb óta ilyen, van, amikor csak évek múltán alakul ki egy eltérésből komoly baj. Azonkívül, nem lehetetlen, sőt nagyon is elképzelhető, hogy éppen a minihere miatt lett a péniszed ekkora!

A rövid fitymafék pedig csak hab a tortán, egy apró beavatkozás, amit a 10-11 cm-es péniszen pont úgy végeznek el, mint a 15 cm-esen, abszolút röhögés nélkül!

Tessék korodnak megfelelően éretten gondolkozni és viselkedni! Az orvos nem mumus és nem is humorista, azért van ott, hogy segítsen!

Jobbulást!

(Egy kamaszfiú apukája)

2009. okt. 31. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Máskülönben meg az orvos úgy sem szólhat egy szót sem! Erre esküdött fel, ha komolytalannak látod, akkor oszd ki keményen! Am meg úgy sem fog komolytalan lenni, mert érti a dolgát és azért van, hogy ilyen esetekben megoldást találjon!
2009. okt. 31. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!