Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már rá, hogy itt tömegével van "kiszakadt az óvszer, jajj mi legyen? " kérdés? Szerintem nagyrészt kacsa.
100%-ba kamu, de azért megpróbálunk mindenkinek segíteni, hátha egyszer tényleg segít valakin a válasz.:)
19/L
Speciel nekem tényleg szakadt már el jó minőségű óvszer. 21 év alatt kétszer, pedig ennyi idő alatt nem keveset használtam el. :) És én is tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést, pontosabban, hogy mik a 72 órás mellékhatásai, mert fontos programom volt, muszáj volt meghallgatnom mások tapasztalatait.
Egyébként szerintem is sok a kamu a témában.
Igen, valamely szazaleke biztos kamu, de mivel -hiaba nem volt sok kapcsolatom- mar nalunk is szakadt ki ovszer, meghozza nem "tescos", ezert meg tudom erteni oket.
Csak azt nem, hogy amikor nalunk kiszakadt, azt nem lehet nem eszrevenni, tehat furcsa, hogy egy pasi vagy a no hogy nem veszi eszre, hogy valami nem stimmel...
De ez mar az o dolguk, ott feltesznek gy kerdest, mi pedig legjobb tudasunk szerint probalunk valaszolni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!