Tudom, volt már sok ilyen kérdés de ez tényleg nem normális szerintem. Mit tudok vele tenni és miért ilyen?
A fitymafék miatt nem ártana orvoshoz menni, már csak egy rutinvizsgálat erejéig is.
Nézz utána a neten az átlagnak. Nem 22 cm. Tanuld meg elfogadni magad és élhetsz boldog életet.
Mit szolna?Semmit.nok kozt is vannak szukebbek,tagabbak,de en nem biztos h orulnek 1 oan faroknak, ami alul bemegy es a szamo akar kijonni,de azert tul kicsi se legyen.
apropo,nem a poroly merete a lenyeg,ha jol veri be a szoget!:)M
Az átlag európai méret 14-15 cm körül van, ha ennél egy kicsit kisebb, vagy nagyobb, még az is az átlaghoz tartozik! 18 éves vagy, szal még nőni fog, mert a férfiak 21-22 éves korukig fejlődnek Európában (természetesen Amerikában sokkal korábban érnek a fiúk). Az enyém pl.: 14,2cm körül van és 19 vok!
A normális az, ha az egyik here, egy kicsit lejjebb van, mint a másik! Nem lehet, h te ezt látod úgy, mintha az egyik nagyobb lenne a másiknál?
Am meg menj el urológushoz és kezdj vmit a fékkel!(én is most gondolkodom rajta, mert úgy vettem észre, h nekem is rövid)!
Szexuális életet pedig nyugodtan lehet élni 11 cm-rel is!
Itt egy grafikon! Ebben természetesen a 21 év feletti férfiak vettek részt, tehát azok, akik már testileg fejlettek voltak! A nagyátlag 15 cm körül van, de hangsúlyozom, hogy ezek nem 18 évesek! És egyben megnézheted, hogy a sok fiú által hangoztatott "nekem 18 cm-es!" ,elég irracionális! Nagyon kevés fiúnak van 18 cm-es pénisze!Sőt 15 feletti is! A fiúk képesek túlzásba esni, ezen a téren és ebből adódik a probléma, hogy a lányok eleve 18-asat várnak el, pedig az korántsem átlagos! Nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!