Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtét alatt elaltatnak?

Feriii13 kérdése:

Fitymafék műtét alatt elaltatnak?

Figyelt kérdés
14 éves azaz tizennégy fiú.

2013. júl. 29. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem hinném, mivel ez csak egy kis műtét.

Tehát szerintem nem.

2013. júl. 29. 21:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Nemá most konoly ébren fognak vagdosni én azt nem birnám ki tudom van érzéstelenítés de akkor is
2013. júl. 29. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy elfognak,már irtam neked .A fiatalkoruaknál

ilyen korban ez előirás ,még 15.évnél is .

2013. júl. 29. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Tudom hogy írtad de neten azt láttam hogy csak érzéstelenítenek mert csak kis műtét
2013. júl. 29. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyen fiatal korban másképp zajlik a dolog.nem egy fiu mesélte,aznapra még be is fektetik a kórházba.A műtétek ugyan de.zajlanak,de megfigyelésre 2 ig bent tartják még.

Előző voltam

2013. júl. 29. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Érzéstelenitőt csak a 16-18 felettiek kapnak,de ha azt mondják félnek,őket is altatják.Eddig ők is fiatalkorúnak számítanak .Ezen felül csak helyi érzéstelenités van .
2013. júl. 29. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, de egyik ismerősöm fiának 13 évesen megcsinálták és nem altatták el.
2013. júl. 29. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
7 es,vétett a doki.Hidd el pontos helyről tudom mi az előirás .
2013. júl. 29. 21:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Majd csütörtökön megyek orvoshoz majd kiderüll
2013. júl. 29. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Hali Mindenkinek!

Bocsánat!

SEHOL nincs az leírva tudomásom szerint, hogy érzéstelenítéssel CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKET műt7nek. Erre számos ellenpéldát tudnék bemutatni mind magyar, mind erdélyi, mind nemzetközi viszonylatban, szóval amit nem tudunk biztosan, abból ne kreáljunk olyan látszatot, mintha pontosan képben lennénk ezzel! Egy altatás azért elég nagy, uakkor nem veszélytelen procedúra, megle7ősen megterhelő még egy fiatal szervezet számára is, éppen ezért végeznek előtte labor- ill. egyéb vizsgálatokat, hogy kiderítsék, mi lenne a legjobb megoldás!?

Egyébként meg számos csecsemőnél és kisgyereknél végeznek olyan TKM-eket is, amelynél csak beszúrják az érzéstelenítőt a pénisz tövébe, azt' ott majd azt ott eloszlatják, így akár 1-2 szúrással körbe le7 juttatni magát az anyagot.

Egyénenként és orvosonként változó, ez is olyan, hogy ennek ez a véleménye, másnak meg az a véleménye, éppen ezért itt hiába írod ezt ki kérdésnek "feriii13", épeszű ember ezt a kérdést 1értelműen nem válaszolja meg! :-o ha ilyenirányú kérdésed van, fordulj bizalommal a műtőorvosodhoz, és ne érezd gáznak feltenni a kérdést, elvégre rólad, a te testedről, egészségedről, sorsodról van szó, nem!? :-o ˙ :-)

Üdv: EE

2013. júl. 29. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!