Fitymafék műtét (? )
Figyelt kérdés
Úgy érzem rövid a fitymafékem, és olvastam már a műtétről is, elmennék urulógushoz, de nem merem elmondani a szüleimnek, nagyon gáznak érzem. Vagy esetleg azt meg lehetne oldani, hogy csak az egyik tudja meg?2013. júl. 28. 22:38
1/12 anonim válasza:
Persze, szóljál apádnak, majd aláírja a papírt. Van vagy 15 perc az egész, amíg ott vagy az orvosnál.
2/12 anonim válasza:
Igazából tudnál várni 18 éves korodig, mivel ha nem túl rövid, akkor semmi problémád nem lesz a hétköznapokban, csak akkor lehet kis gáz, ha élsz nemi életet, mivel megszakadhat, de nem túl valószínű, hogy megtörténne...
3/12 anonim válasza:
Nem értem, mi a fenének várna 18 éves korára? Addig vagy kényelmetlen lenne neki a szex, vagy nem is menne...
4/12 anonim válasza:
Talán azért, mert akkor nem kell szülői beleegyezés?
És ha nem túl rövid, akkor szerintem nem lehet nagy hátrány, legfeljebb csinálja óvatosabban. Amúgy ott van az a bizonyos HA.
5/12 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és nem akarom, hogy megálljon a farkam a növésben a szűkület miatt(hátra tudom húzni teljesen a bőrt ha lankadt, de ha merev akkor a makk után csak kb fél cmrel) 14, majdnem 15 cm, de kicsinek érzem. meg azt mondják, hogy ha hátravan húzva rendesen, akkor nagyobbnak látszik.
2013. júl. 28. 23:37
6/12 A kérdező kommentje:
ja, és kb meddig tart a teljes gyúgyulás? csakmert sportoló vagyok, és aug.ban kezdődik ismét a versenyidőszak
2013. júl. 28. 23:38
7/12 anonim válasza:
Hát akkor az rövid sajnos.
Megállni nem fog a növésben.
Azt meg hogy mennyi idő, hogy begyógyuljon, azt nem tudom, keress rá googlen...
8/12 anonim válasza:
Mert talán annyit nem lehet megtenni, hogy szól az apjának, hogy apa, figyelj, el kellene menni orvoshoz, mert így nem lehet használni? Nehogy már ezen múljon.
9/12 anonim válasza:
Hát látod... Én is nagyon nehezen tudtam volna elmondani ennyi idős koromban. Kicsit lehetnél átérzőbb is, mivel lehet, hogy nem mindenkinek menne olyan könnyen mint neked :)
10/12 anonim válasza:
De nem kerülgetni meg halogatni kell a problémákat, meg kell oldani. Az egyáltalán nem szégyellnivaló, hogy ez a helyzet, az meg pláne nem, hogy meg akarja oldani, sőt. Én is szóltam, elmentünk, helyben megcsinálták, nem történt semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!