Hogy vágjam le?
Figyelt kérdés
A fanszőrzetről van szó...már hosszabb mint a hajam mivel nem szeretem levágni..és azért nem mert miután (mindegy hogy hogyan) levágom akár borotvával akár ollóval akár csupaszra akár hagyok ott egy kicsit, másfél hétig viszket..fél percenként vakarnom kell..próbáltam hintőport is de hiába...ti hogy vágjátok le vagy mit kéne tennem?2013. júl. 28. 16:49
1/4 anonim válasza:
Én borotvával lekapom hála uTána nincs semmi bajom.
2/4 anonim válasza:
Ha már annyira zavar,ollózd rövidre.Nem pattog ki ,nem viszket utána .
3/4 anonim válasza:
Ollóval vágd le,azután nem pirosodik be,nem lesz semmi gond.
4/4 anonim válasza:
"miután (mindegy hogy hogyan) levágom akár borotvával akár ollóval akár csupaszra akár hagyok ott egy kicsit, másfél hétig viszket..fél percenként vakarnom kell..próbáltam hintőport is de hiába...ti hogy vágjátok le vagy mit kéne tennem?" - És ez miért éri meg Neked? Hagyd úgy, ahogy van! Vagy álld továbbra is a természet pofonjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!