Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy vágjam le azt a kis...

Hogy vágjam le azt a kis bőrkinövést? Azt hiszem, fibroma pendulum az "orvosi" neve.

Figyelt kérdés
Van a nyakamon is, meg még pár helyen, meg egy intim helyen.. Félek, hogy borotvával levágom véletlen. Így arra az elhatározásra jutottam, hogy elvágom itthon. Hogy fertőtlenítsem, mivel vágjam le?
2010. febr. 23. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj bőrgyógyászhoz, vagy kozmetikushoz, hogy leégessék.
2010. febr. 23. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Az orvosi neve nekem nem mondott sokat, de NE vágd le te, inkább menj vele sebészetre, ott majd tudják mit és hogyan!

Vagy "öncsonkitós" műtétet akarsz végrehajtani, még olyan érzékeny helyen is (intim)?

2010. febr. 23. 20:35
 3/15 A kérdező kommentje:
Túl cikinek érzem.. Egyszer bőrdoki levágott egyet a nyakamról, a rendelőbe volt még 2 asszisztens... Inkább nem...
 4/15 A kérdező kommentje:

Sebészetre egy ilyen kis valamivel?:D

Szerintem kiröhögnének. :D

5/15 anonim ***** válasza:
100%

20:35-ös vagyok

Vagy lehet, hogy a bőrgyógyász, kozmetikus a megfelelő. Nem igazán tudom elképzelni mi az. A lényeg, hogy ne te csináld!

2010. febr. 23. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
hát volt egy ismerősöm aki "magát műtötte", de az lett a vége h el kellett mennie dokihoz és ciki mód el kellett mesélnie h hogyan végezte a műtétet....na az a ciki!!!
2010. febr. 23. 20:37
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
ha ott hagyod, vagy ha öncsonkító műtétet választod, így is úgy is rosszul jársz, a doki meg nem nőként tekint rád, hanem beteg, páciensként, volt már nekem ennél durvább vizsgálatom is és mégis itt vagyok és nem volt benne semmi ciki
2010. febr. 23. 20:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sokkal "cikibb" az, ha véletlen elrontod (ami valljuk be elég vszínű) és aztán magyarázkodhatsz a dokinak. Ne aggódj, az orvosok sok mindent láttak már, ezen sem fognak kiakadni:) Menj el bőrgyógyászhoz!
2010. febr. 23. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha vidéki vagy, vagy tudsz szerezni vérehulló fecskefűt, akkor annak a szárát ha eltöröd és a belőle kifolyó folyadékkal kenegeted, akkor az leszárítja (már ha ez a fibroma pendulum az amire gondolok)

Biztosan vannak olyan készítmények is amik tartalmazzák a növény hatóanyagát, nézz utána neten.

2010. febr. 23. 20:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, azok az asszisztensek igen sok ilyent láttak már! Meg nemiszervet is éppen eleget. Egy rendelőben semmi sem ciki, csak a hülyeség, ahogy írták előttem, ha majd javíttatni kell menni a házi barkácsolásod eredményét.
2010. febr. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!