Hogy távolítsam el a szemölcsöt? Vágjam ki? Égessem? Egyéb?
Figyelt kérdés
Sebészeten hogy csinálják ezt? Látta már valaki? Érzéstelenítem, majd fogok egy kést és kivágom azt a részt? Vagy hogyan kéne? Mennyire mélyen kell ezt vágni? Nem műtöttem még magam sose, de nem riadok vissza tőle:D
Persze hallottam még olyan módszert is hogy duct tape-el ragasztották le a szemölcsöt valamennyi időre és elmúlt... de ennek nem tudom mennyire lehet hinni?! Beválhat? Más ragacs is jó hozzá?
2012. nov. 5. 18:34
1/4 anonim válasza:
Több fajta szemölcs van.Tehát mielőtt baromságot csinálsz el kéne menni egy bőrgyógyászhoz,ingyen ,nagyon gyorsan megmondja,hogy mit kell csinálni és meg is csinálja.Biztos nem fog elfertőződni sem elrákosodni.
2/4 A kérdező kommentje:
Voltam bőrgyógyásznál, elküldött sebészhez, de az csak 5 hónap múlva tudja megcsinálni, akkorra van időpont, én addig nem fogok várni.
2012. nov. 5. 18:57
3/4 anonim válasza:
Ha a bőrgyógyász nem nyúl hozzá,akkor az elég mély szemölcs lehet.Tehát én vagy egy másik bőrgyógyászt javasolnék,vagy türelmet.Mert a kemo kurv@ szar ám.
4/4 anonim válasza:
hol van a szemölcsöd? talpon és szaruval fedett, mert ha az olcsó és fájdalommentes módszert leírok 400 Ft-ba fog kerülni az ecsetelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!